Glee - Pretending



jag älskar glee, helt klart den bästa serien efter o.c & gossip girl ♥

Valborg ♪



emma kom hit runt 6, sen gick vi till hamnen för att kolla på majbrasan runt halv 7, elden i år sög ju.. den brann bara på halva sidan och på andra sidan kom bara en sjukt massa rök, så just nu stinker jag rök, ska nog duscha senare. men annars idag har jag inte gjort mycket. bara städat lite på rummet, jämt då jag städar blir det seriöst aldrig nån skillnad whyyyy? men jag har dammsugat osv osv. sen var jag ute och krattade! duktig flicka hihihi. jag känner bara behovet att spara pengar till något fast vad har jag ingen om. har fortfarande 1500 kr som skulle gå till ett kameraobjektiv men har aldrig lyckats utökat den summan haha, har jämt handlat kläder eller annat för månadspengarna. men kanske får börja samla ihop pengar! men jag ska kolla på nån film eller nått sånt nu!

Emma Är Fin





och ja det är sant. jag & emma for till london över dagen, u jealous?!


Vi Hade Tråkigt.


Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall

jag älskar den här musikvideon! ♥

Everytime I Get My Hopes Up They Are Let Down, So Why Bother?

nu sitter jag och emma och kollar på bron till terabithia josh är så söt haha, och sen ska vi se levande begravd för jag lovade emma uschaaaa. också igår testade jag spela minecraft fan det dåligaste spelet som finns. men i alla fall idag ska vi typ inte göra nått speciellt, bara fota lite granna för emma ville ha en ny profilbild på fb haha! vi kanske går ut ett tag senare också, för det är smoking hot ute! men vi somnade runt typ 4 haha, också vaknade jag lite innan 10 wtf typ. men jag ska fortsätta kolla på filmen nu.
jag hade bara tråkigt så bara en snabb random bild + jag gillar mitt hår ♥

Wine Red Converse

åhh, guuud dom är så fiiiina ♥ dom kostade bara ca. 350 kr där jag hittade dom, guuuuud fnkwekgjwehwe. har letat typ överallt för sånna, finns seriöst ingen stans. but finally!

House Of Wax



jag och emma har precis sett house of wax, vi borde fan ha filmat och själva lol. jag låt med invirad i en filt och händerna för mina öron och låg och gjorde en massa ljud för jag inte ville höra, emma var mer chillad fast hahah, hennes reaktioner är oslagbara, hennes ögon blev större och större, fast jag är den största mesen. men vi skulle seriöst filmat våra ansikten haha! filmen är rätt overkligen men äcklig som tusan. chad michael murray är med i den filmen och han är dö snyyyyyygg ♥ och som ni ser fettar vi oss med chokladpudding onomonom! men vi ska kolla på nån annan film nu!

Chicken And French Fries



nu står jag och emma och lagar maat. pommes frites med kyckling fnjwegjMLWEKG. vi är så kreativa ♥ ♥ ♥ ♥
men vi har varit på affären och köpt chokladpudding & grädde, så sjukt länge sen jag åt chokladpudding! men vi ska fortsätta laga mat också bloggar jag mer senare! jag använder mamma&pappas laptop nu och webbcameran på den suger ♥

Robot Unicorn Attack




like a bosss!


Någon Som Vill Köpa Den Åt Mig?

åhåhåhå, om jag någonsing kommer äga en sån här är mitt liv komplett ♥ vet inte varför har alltid velat haft en polaroid kamera! fast typ fotopappret eller vad man ska säga att det heter är ju svin dyrt! den är så fiiin ♥

LooooooooL

nää, nu ska jag se på let's dance bara för jag är ett mobbat barn mohiihih ♥

-♥-


Sometimes You Have To Get Rid Of Old Feelings To Make Room For New Ones

elevcoachningen idag gick braaaaa. gjorde typ inget, satt bara och jobbade. i morgon har vi so prov jag ska ta livet av mig. det är inte så många frågor eller så vi ska kunna men såklart kommer dom väll hä dit nå fråger som vi inte ens läst. så är det jämt.. sen hade vi bara no då kollade vi på nå filmer, varför ser man aldrig på nå bra filmer på skolan? sen spanska där vi bara pladdrar. och sen hk där vi fick göra nån quinoagryta eller nått sånt. det var typ couscous eller hur det stavas, fisk, paprika och rödkål. det var faktiskt helt okej, fast världens äckligste eftersmak! den här veckan har gått as fort haha. också i morgon har vi helg tills nästa onsdag as chill! ♥ vi har också hur jävla mycket läxor som helst ska fkehpoesjaw. vi har både so & engelska tills i morgon, sen på onsdag nästa vecka har vi spanska sen på torsdag har vi hk prov, sen ska vi ha nå no uppgifter att göra nfsjkagwoeg. loviiing liiiiife!


Ny Design Woop Woop!

har äntligen orkat ta tag i det här med designen blev faktiskt riktigt nöjd. fast fråga inte varför jag har en fyrkant ovanför mitt ögonbryn, ska försöka fixa det i morgon! det är den första headern jag haft sen jag startade blogga vilket var 2010 eller nått? jag vet också att den är lite sne, men det får vara så, om jag gör det större syns typ inte hela osvosv men skit samma!

skolan idag har varit okeej, det gick faktiskt ovanligt fort! vi hade svenska där vi såg klart på filmen. sen slöjd där jag sticker som en badass! sen luuunch, soo där vi bara pladdrar om historia osv osv. sen spanska där vi också bara pratade om en massa ngeiabkpowe. sen matte där jag också jobbar som ett badass. sen no, där jag inte jobbar så badass. men vi har fysik och det suuger, det är seriöst det tråkigaste som finns. jag ska typ kolla på film sen sova så jag bloggar mer i morgon!

Gonatt !



hihihiih, jag är ju såhär jättefin !

Don't You Worry About A Thing

tjolahopp alla glada. balblalba, jag känner att jag har fått tillbaka min blogglust lite granna, känner att jag börjar tycka det är kul ingen haha. men det är kanske bra om man tar en så kallad bloggpaus. fast jag har ju inte direkt bloggpauser eftersom jag fortfarande osv, fast inte lika mycket bara. fråga inte, jag vet inte riktigt vad jag pladdrar om. men idag slutade jag 13.20 eftersom vi har flyttat om lite lektioner! och igår slutade vi 15.05 för vi hade inställd matte, imorgon har vi vanlig dag också på torsdag har vi elevcoachning på morgonen, från typ 8.10 till 11.10! naaaaaaaaaajs! jag är typ den enda ungen som gillar elevcoachning hmm...? just nu är jag typ bara love liiife! vet inte riktigt varför bara är allmänt glad osv osv. inte för att jag inte brukar vara glad, men på senaste tiden har jag bara varit typ små irriterad på allt och sånt.. men nu ska jag dansa zumba så bloggar senare!


New; Mickey Mouse Jersey


An Original Is Worth More Than A Copy

det här kommer vara värsta personlig inlägget & ingen behöver läsa hela, känner bara att jag måste skriva av mig, innan jag slår sönder något!

asså kan alla bara skaffa sig ett eget jävla liv? det är ju nå fel när jag aldrig kan prata om saker jag gillar, eller saker jag vill ha, för jag vet att det alltid är nån jävel som måste sno mina åsikter och säga dom som sina egna. visst man kan tycka samma sak men om varenda jävla grejj? såfort jag gör nått ska alla andra göra samma sak. så fort jag vill ha nått ska andra folk också vilja ha det. om jag gillar något ska alla andra gilla det. jag har gått seriöst hela året och irriterat mig, jag kan seriöst inte ens säga mina egna åsikter längre på skolan för jag vet att det alltid är nån jävel som måste härmas? det går mig på nerverna, det som stör mig mest är att dom klagar på att andra härmar dom man ba men vafan är du blind eller? okej, jag kan tycka om samma saker som andra men kan ändå alltid stå för mina egna åsikter om saker. jag tror seriöst ingen förstår hur mycket energi det tar av mig. jag är bara så less, jag orkar inte. jag är en person som inte kan säga ifrån för jag känner mig så elak, men nu har det gått för långt. jag hatar att 'såra' folk men ska jag aldrig kunna snacka om saker jag gillar för folk omkring mig inte har ett eget liv? jag är helt seriös när jag säger att jag har blivit paranoid & är lite smått deprimerad. men nur orkar jag inte hålla på att tycka synd om mig själv, eller jo ett tag till, jag ska kolla på HSM med emma och tröstäta glass också ska hon få tycka synd om mig. ♥
jag vet låter som värsta problem barnet men that's how i feel.

I'm Back!

har inte bloggat på 3 dagar nu haha, har inte haft nått att berätta eller haft lust. men tänkte jag kunde göra ett snabbt inlägg nu! idag har skolan varit som vanligt inget speciellt har hänt! på svenskan kollar vi på nån film om typ 'cowboys' som vaktar får i bergen sen börjar dom pussas och en massa sånt där snusk, sen när dom åker hem gifter en av dom där snubbarna sig med en tjej, sen efter typ 4 år träffas dom och då är båda gifta också ser en snubbes flickvän då dom står och pussas osv, också blir hon ledsen sen åker dom ut i skogen och är forever alonen jgjiwaepgwaegawje. okej, jag tycker inte filmen är bra, okej inte för att det handlar om bögar det har jag inge problem med, men det är för mycket snusk scener ju! också tycker jag inte det händer nått roligt eller så..  och vi har 1 timme kvar på filmen haha!

men under helgen ska emma sova hos mig fyfan va naaajs! vi kommer vara ensam hemma, och skit samma om jag skriver det här för ingen vet vart jag bor och ingen läser min blogg längre typ hahah! men det ska bli så naaaaajs komma dööö juuu! nej, skojja bara, men vi ska ha värsta feta filmhelgen & kommer typ gå upp 1510503 kg för vi kommer fetta oss med godis dricka och allt vad det nu är! vi ska se high school musical bara för vi nördade det förut, sen ska vi kolla på transformers 3, också ska jag försöka få henne att illa gossip girl, har börjat återfå min kärlek till det hahaha, laamooo. men jag har bara sett säsong 1 och 2 fast minns inget av 2:an så måste se om det! men det suger att dan & serena inte är tillsammans längre fml!

jag har nyss dansat zumba naajs asssåååå, också har jag stått typ 20 minuter och rakat mina ben nu är dom lena som fan!! kommer ligga hela kvällen och smeka mina ben för dom är så len hhihi, do you wanna feel? ignorera min kvällshumor! ♥
nej jag bara skojjar. jag ska rätt snart gå och sova så jag orkar upp i morgon, vi hörs då!


2 bilder från idag!


Laleh - Some Die Young



jag älskar refrängen!

Am I The Only One?



är jag den enda som ser det roliga i den här bilden, eller som tycker det är kul i alla fall? carlito, pepito, martito, miguelito också helt plötsligt dick. hahahahahhahahahaha, jag tycker det var as kul, alla slutade på o också kommer han hahahhaha. jag har dålig humor i know...


The Worst Thing About Being Lied To Is Knowing That You Weren't Worth The Truth

jag vet att jag suger på att blogga nu för tiden, men jag har tappat lusten liksom. men just nu sitter jag och kollar på svampbob fyrkant och kollar facebook och sånt. jag är ensam vaken fast det är väll inte så konstigt eller? mamma somnade för länge sen, pappa däckade nyss på soffan och dom andra sover också. hihihihih, jag är inte trött tyck synd om miiig! nej men jag bryr mig inte haha. usch i morgon är det skola det suuuuger! men igår sov emma hos mig naaajs! osv osv.. men jag har typ inget att skriva ooom juuu. ska fortsätta kolla på svampbob fyrkant så bloggar jag mer i morgon eller så!


-


Cimorelli - I Won't Give Up (Cover)


Do You Believe In Love At First Sight, Or Do I Need To Walk By Again?

igår var jag ju i övik med mamma, jag hittade en massa på bikbok, eller tjaa, 2 jeans, 3 linnen och 1 bikini hihih. just nu sitter jag med färg i håret, åh gosh så spännande har aldrig färgat hela håret förut omg! tänk om det blir värsta as fult eller så! med idag har jag städat känner mig stolt, nej men jag har rensat ur min garderob och städat överallt. och ni förstår mig nog om jag säger att det känns vädligt ovanligt att jag ser golvet! ska bara dammsuga lite sen så är det som nytt ju! men jag ska typ snart duscha nu, bloggar senare och kanske får ni se en bild på hur det blev, är mest typ nyfiken på hur det blonda kommer se ut jämfört med mitt bruna hår!

Spännande

åhh guud, jag är nervöööös, hoppas det blir bra! och det är bara toning men får ändå hoppas det blir bra hhihi!

I Wanna Freaking High Five You In The Face With A Car Or Something

asså varför har jag as mycke läsare dom dagarna jag typ aldrig bloggar? det känns liksom som baad.. nej men jag är trött och sitter och lyssnar på musik!
idag var jag på birsta med nina, jag hittade inte ett enda piss! helt unbelieveable! innan vi for hittade jag nagellack, underkläder, och 3 par örhängen. åh, gud var så as nära på att färga håret, vill färga det i typ nån slags rödnyans, eller lila, det är snyggt. faaast, jag får sån beslutsångest, tänk om det blir jättefult eller så? och hur ska jag få tillbaka min riktiga hårfäääärg, åh guud probleeeem! men i morgon ska vi till bonäset och fira linda i efterskott. men jag ska kolla film eller nått!
så sjukt snyggt!

Potatoes Gonna Potate,

JAG ÄR NOG DEN ENDA UNGEN SOM BLIR ÖVERLYCKLIG DÅ JAG HAR VÄÄÄXTVÄÄÄRK. OKEJ INTE ÖVERLYCKLIG MEN IT FEEL'S GOOOD!

image


Never Apologize For What You Feel, It's Like Saying Sorry For Being Real

inte värsta as braiga fokusen på bilden men min kamera är konstig ibland.. men vi har typ inte gjort allt för mycket idag. mest bara prataaat om everythiiing. men dom kom och hämtade mig runt 6, för vi hade ingen bil, och dom hade varit i birsta! dit ska jag på tisdag med nina ihihihih! fast jag är typ pank vilket suger, fast har typ inget jag vill ha. ska leta efter ett mobilskal, en platttång, åhh guuud, ska se om jag hittar ett par converse också. hoppas mina skolavslutningsklänningar kommer snart, tycker ni att jag ska ha en typ rödrosa, eller marinblå? jag har beslutsångest.. men jag har gott om tid! nu tittar vi på death valley, och innan kollade vi på jersey shore gooosh, jag älskar jersey shore, men jag har inget kul att berätta så skriver i morogn eller så.

-


Glá Påsk !



Sorry For Party Rocking

imorgon ska jag sova hos elin strindluuuuund yeaaaah buddy! men idag har jag inte gjort så mycket dansat lite zumba, duschat lite grann, ätit frukost, legat i sängen och kollat på tv, suttit vid datorn, lyssnar på musik, kollat instagram kollat twitter.. asså jag är beroende av instagram, kollar typ 24/7! igår vaknade jag halv 10, och idag 10, man baa wtfffffff. jag brukar ju sova hur länge som helst, + jag gick och la mig typ 2 inatt, satt och kollade på william's videosar! vad är det för speciellt med påsk egentligen? visst hare nått med jesus är göra? typ han återuppstod eller nått? men vad har kycklingar med det att göra egentligen.. eller visst återuppstod han igen eller vad man ska kalla det? pinsamt om har fel eller nått..


Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirror



han är nog den enda som inte ser konstigt ut i så många tatueringar, eller det är vad jag tycker. och jag får väll erkänna att han är rätt snygg haha!

LMFAO



hahahahahahahahahha, kan inteeeeeeee! har kollar på den typ 50 gånger skrattar mer & mer för varje gång! hahahahahahahaha, han är helt klart bäst, kolla på hela!

Follow!



alla som har instagram följer mig!


Bloggtorka

hola mi amigos. idag fick vi sluta tidigare, vi slog ihop dom 2 sista lektionerna så vi fick sluta 1 timme tidigare typ yeah man! men annars har dagen varit helt okej, vi har typ inte gjort något wierd. men jag har inget att blogga om, kanske måste taa en bloggpauuuus, fast det är ju snart lov så kanske har mer att blogga om då? hmm.. vi får se,,

I'm Done

nu sitter vi i datasalen igen och skriver våra noveller, för första gången ever är jag klar först omg typ! jag brukar jämt vara klar sist eller i alla fall bland dom sista. men sen efter svenskan har vi slöjd, där sticker jag typ nån halsduk eller nått, bara för att ha något att göra. vi slutar om typ 3 minuter så ska börja logga ut och så, bloggar mer sen!

William Spetz Happy Birthday!


hey baby, i think i wanna marry you.
nej men det skulle inte sitta fel om jag träffade han nån gång ♥
och just de. HAPPY BIRTHDAY!

Happy Birthday To You

linad fyllde 12 idag wihoo. så vi firade henne! veronica,marcus & milo kom också förbi han blir bara större och större haha! och en riktig dregelpelle är han! men på skolan idag hade vi klädsim fatta hur jävla mycket jag hatar att badaaaaa. fast klädsim är helt okej, fast det är 100 gånger drygare, speciellt när personen framför simmar ryggsim och sparkar vatten i ansiktet och ger en typ motvatten eller vad man ska säga... jag ba 'DÖÖÖÖÖ' nej men det var inte kul! och i morse hade vi inställd musik naaaajs!!! och på fredaaag har vi looooooooooooooooooooov! love my life. nej man as naaajs ju! och vecka 19 praoar vi igen, har bara valt dagis den här gången haha! men det fanns typ inga andra roliga att välja. jag hade viljat vara på höga kusten fast det är svårt att komma dit & hem så sket i det. men annars är det typ bara mataffärer, och andra affärer och dagisar man kan vara på.. men jag ska såva nu gonatt!


diggidiggidingdingding här glider kingen in!
så söööt ahha! ♥

fick ingen bra bild på linda så fick bli en på milo!

caty.nu



vilken underbar röst hon har sjukt avensjuk ju! ni borde kolla in hennes blogg också! tryck --> här!

Word'


Jobbar Super Bra

sitter i datasalen och renskriver min novell går ju såhär superbra. Och anton är jätte duktig :)))))))) / anton
men ska skriiiiiiiiiiiiiiiiiva nu hejdooooo. nödvändigt inlägg jag vet!

April Fools

har ni lurat någon idag då? eller kanske blivit lurad? jag har varken lurat eller blivit lurad idag! jag kom ihåg då jag var mindre och då hade man bara väldigt väldigt dåliga 'spratt' eller vad man ska säga jag brukade ba 'titta där en fågel!' sen tittade personen dit också hade jag ljugit då började jag as garva och tyckte jag var as grym för dom gick på det! men jag kommer aldrig på nå bra sånna där spratt direkt haha. men jag läste på fb att det var många som hade sms'at folk och sagt att dom skulle flytta osv osv. men idag har jag inte gjort så jättemycket jag har städat lite granna! men jag har i alla fall dansat zumba nu på kvällen också nu sitter jag och väntar på att jersey shore ska börja och att mitt hår ska torka, vi ha skolfoto i morgon och jag vill att mitt hår ska se perfekt ut! eller näst intill i alla fall. har redan valt ut kläder och så! vi har skolfoto direkt på morgonen vilket känns bra. då vi tog kortet till skolkatalogen hade vi gympa direkt innan fotot så det kändes ju skit bra eller inte. men ska kolla fb och sånt nu hhihi!

Christina Grimmie - Cinema


KCA

kollar på livestream av kids choice awards. bara för att one direction skulle uppträda haha! och ingen behöver ju mobba mig eller så hihi! men nicki minaj & josh hutcherson var dom första att presentera typ kategori osv osv. också när han kom fram jag ba FANGIIIIRLIIIIIIIIIING! och sen ba, lyllo nicki minaj! hihihih, men idag har jag inte gjort något alls, bara kollat på film legat i sängen osv. men ska fortsätta titta osv bloggar i morgon!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!