Liseberg

asså ni får verkligen ursäkta min urdåliga uppdatering nu den senaste veckan. internet laddar alldeles för segt & jag har inget tålamod att vänta haha. men jag har det supermysigt här i stockholm! vi har inte gjort så mycket bara gått i en massa affärer & umgåtts med fatima & patrik. i lördags var jag och fatima och kollade på avengers på bio, i 3D! filmen var helt okej! dom jobbar ju på vardagarna så då får vi roa oss själva haha. men i morgon blir det en hel dag på stan tror jag hoho, tror jag har varit inne i varenda bikbok & gina affär i stockholm haha! dom har ju olika grejjer i alla affärer typ aha! men kollar på criminal minds så ska fortsätta kolla nu hejdå!
 
bilderna från liseberg!

Estocolmo

sitter just nu hemma hos fatima & patrik, fick låna deras dator, medans dom håller på att göra mat. vi kom fram runt halv 4 tror jag, eller kanske tidigare, det gick super att hitta till campingen vi skulle bo på! så i princip det enda vi gjort idag är åkt bil. vi har inga direkt planer för helgen, vi får se vad vi hittar på. har egentligen inget att säga så bloggar mer i morgon eller så!

Har Jag Sagt Hur Mycket Jag Gillar Cimorelli?

 

-


Dag 12 - Hur en vanlig dag innan skolan ser ut för dig.

hade helt glömt bort detta lol
 

väckaren ringer kvart i 6, vaknar stänger av det somnar om, blir väckt av mamma en timme senare ligger kvar och drar mig till klockan 7, väljer kläder, äter frukost, packar gympakläder om vi har gympa, sen drar vi till bussen 07.20. exakt så ser min morgon ut.

I Don't Wanna Fall, Unless I'am Falling For You

just nu ligger my och läser medans jag sitter här och lyssnar på olly murs hehe. i morgon drar vi vidare till stockholm och umgås med fatima! sen bär det hemmåt på onsdag, kanske hinner med grönan, fast jag känner mig inte så taggad för det faktiskt. har inte så mycket att säga egentligen, kände bara för att blogga lite, eftersom min uppdatering har sugit senaste veckan! men tog lite random bilder från liseberg, tog ju bilder med mobilen så måste lägga över allt så gör det i morgon eller så!
 
mycker ego bilder idag lol

Jag Är Fin


Don't Wake Me Up

skiter fullständigt i om hans röst är autotune'ad älskar låten ändå

13:44

asså förlåt för denna urkassa bloggningen denna vecka. men vill ju vara med my då vi väl träffas! hade i alla fall as kul på liseberg, fast har fått en liten förkylning men jag överlever. åkte atmostfear igår, fyfan vad grym den va, när vi stod i kön höll jag på att dö och hade ångest haha, fast överlevde, nästa blir fritt fall på gröna lund, det var så skönt när man åkte ner fast ändå läskigt liksom. vi hade i alla fall as tur med vädret och folket. det var inte alls lika mycket som förra året, även om det var mycket. och det var inte alls för varmt eller för kallt! så idag har alla bara en slö dag, alla är nog rätt utslitna haha! men ska vara med my ny byee!

Påväg Till Göteborg

just nu sitter vi på tåget till Göteborg, har inte åkt tåg på typ 100 år ju! vi ska åka ungefär 1 timme & 30 minuter, fast vi har redan åkt ett tag. jag bloggar från my's telefon, hon är snäll och lät mig! ehmm, har inte mycket mer att skriva om. ska försöka ta lite bilder på Liseberg, fast har bara med mig mobilen, orkar inte gå runt och bära på en kamera hela dagen, men ska vara social med my nu, hörs i morgon eller senare ikväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2181671/images/2012/pic_500677819606ee4f67000a25.jpg" class="image">


Påväg Till Göteborg

just nu sitter vi på tåget till Göteborg, har inte åkt tåg på typ 100 år ju! vi ska åka ungefär 1 timme & 30 minuter, fast vi har redan åkt ett tag. jag bloggar från my's telefon, hon är snäll och lät mig! ehmm, har inte mycket mer att skriva om. ska försöka ta lite bilder på Liseberg, fast har bara med mig mobilen, orkar inte gå runt och bära på en kamera hela dagen, men ska vara social med my nu, hörs i morgon eller senare ikväll!


Lyckad Dag

runt 1 for jag & my in till staaan och handlade en massa fint. fick med mig 3 tröjor. hittade världens finaste stickade tröja love at first sight typ. sen den mörkblåa & batman tröjan från gina jag la upp i ett annat inlägg. och ett par mjukisbyxor. känner mig väldigt nöjd för det också. tycker det kan vara rätt behändigt. som när vi åker bil i typ 100 år, det blir rätt obekvämt med jeans efter ett tag, äger inte längre ett par leggings heller, undra vart alla mina tog vägen?! aja, i övermorgon blir det liseberg yeaaaah! så har ju redan bestämt vad jag ska ha på mig iaf haha! men ska byta om och kolla på lite film nu hörs i morgon. btw, förlåt för den urkassa uppdateringen, men måste ju umgås med my nu när vi väl träffas! 

Fina Flickor

 
Bilderna ovanför är oseriösa till max!!!!! Åh jag dör.... fan vad fult // My 
nej dom är 110% seriösa.. / julia

Sick Day

vi kom fram runt halv 7/7, sen dess har jag bara umgåtts med my, har saknat henne as mycket! synd att vi inte kommer stanna längre! sitter just nu i husbilen och kollar på hannah montana haha. ska nog snart sova så jag är vaken i tid så jag inte sover bort hela dagen! jag & my har tagit en massa fina bilder lägger ut dom i morgon hejdoo!

Donken

bara för att jag skrev i förra inlägget är det förstås en pojke nått år yngre än mig som står och tok stirrar när vi stod i kön på mcdonalds, hade lust och ba: ta en bild, varar längre. usch för den pojken lol. mätt och belåten är jag i alla fall. vi har lite mer än 20 mil kvar tills vi är framme, jag gillar att åka bil, sitter bara och tänker på alla möjliga randoma saker. men ska lyssna på musik och glo på vägen nu!


Dag 11 - Något du hatar.

jag verkligen hatar när folk måste glo. nu när vi var i lycksele också var vi på nån pizzeria, också typ sitter en mamma och glor på mig hela tiden. jag blir as irriterad också bitchblickar jag tillbaka lol. det finns en massa mer saker jag hatar fast hatar nog det mest av allt!


07:45

omggg, så tidigt det ääääääääär. men har i alla fall laddat hem en massa filmer & serier jag kan se på vägen, så håller mig underhålld. + känns som bilturen går snabbare. och nej jag kom inte på nått annat ord. 
jag har fortfarande lite smått att packa så ska fixa det. kanske bloggar från mobilen under tiden också! men som sagt ska fortsätta packa hörs annars ikväll då vi är framme!

julia-e.tumblr.com

några bilder från min tumblr. följ mig så blir jag glader!


One Thing

det är tack vare denna låt är jag ett stort stort fan av one direction.
harry's röst är helt jävla underbar ♥ 
 

You're Just A Beautiful Mistake

hola amigos, sitter just nu på mitt rum & håller på att packa kläder och allt annat jag ska ha med mig. är det bara jag som alltid packar med mig dubbelt så mycket än vad jag egentligen behöver? sitter också och kollar på tyst vittne! i morgon måste i upp 8 ungefär. fast då kommer vi ju fram tidigare haha! 
 
varför hittar man alltid as snygga kläder osv, då man inte har råd eller sparar. jag har hittat en massa tröjor jag skulle vilja ha, också hittade jag ett par as fina ballerina skor, jag har alltid haft en svaghet för ballerina skor lol. men jag sparar till en iphöööööne. drygt 1000 kvar bara yess. men ska fortsätta packa nu så hörs i morgon bitti eller i morgon kväll! btw, tycker jag har varit riktigt duktig på att blogga idag!

Jenna Marbles


image

Everytime I Try To Move On You're Right There

emma åkte för kanske 2 timmar sen? kollar på film. har sett peter pan, haha, en av mina favorit filmer när jag var mindre. + att jeremy sumpter är as söt i filmen! vi har i alla fall haft as kul!
i morgon drar vi till skövde & träffar my saknar henne så sjukt mycket! skulle ju egentligen åka till stockholm fast blev lite ändrade planer. kommer åka dit på fredag i stället. jag som hade hoppats på att få en glimt av one direction. dom skulle vara i stockholm nu till veckan fuuu. men aja, kommer väll andra gånger också! 
 


,

 

Dag 10 - Sport du spelat.

jag spelade fotboll från lekis till 2:an tror jag? sen slutade också började jag i 3:an och spelade till 4:an igen, sen slutade jag. skulle faktiskt vilja börja spela igen, fast jag önskar laget kunde vara som förut. bara ett 97 lag, nu är det ju 97,98 & 99, i samma lag. skulle vilja börja i bollsta annars, för jag känner fler i det laget haha, ja det är sant! fast skulle kanske kunna spela handboll fast kanske är för kort? eller tennis. båda dom verkar as kul!

Give Me Give Me Give Me A Shirt After Midnight

på senaste tiden tycker jag ginas 'utbud' har sugit men har hittat en massa fina tröjor som jag gärna skulle vilja ha, gooosh ♥

Vilken Fin Gris


det är minsann en väldigt fin gris. 


Lol So True


Beauty Is A Curse


Dag 9 - Vad du tror andra tycker om dig.

jag tror dom flesta tycker jag är snäll. kan vara rätt dryg, pratar alldeles för mycket. hyper 24/7. skrattkvarn. är glad jämt typ. jag är inte fejk liksom. blyg. typ nått i den stilen. känns as konstigt att sitta och skriva ner saker jag tror annat folk tror om mig. men nått i den stilen kanske. det är i alla fall vad jag skulle tycka om mig om jag var en annan person. 

Summer Paradise

åhh, jag älskar låten. tackar P3 för att jag fann denna låt ♥

I Gotta Find My Way Back To Summer Paradise

sitter just nu utan för dollar store och väntar på att pappa ska komma tillbaka. sen ska vi hämta josefin, linda och lotta som gick och badade i morse, fyfan vad kallt! men sen bär det iväg till ramsele, eller kanske inte. vet inte riktigt haha. 
 

Världens Längsta Linbana - Del ||

 

Awesome Kväll 2

denna kväll har också bestått av såna där grymma serier. fast inte samma som igår idag har jag sett, tyst vittne, csi, law & order och nu criminal minds. jag ska nog se csi miami se också. idag har jag inte gjort mycket. låg i sängen hela dagen och runt 3 däckade jag och vaknade lite efter 5 ocskå gick vi och åt middag, sen har jag bara varit. i morgon ska vi kanske till ramsele sen bär det förmodligen hem! men ska fortsätta kolla nu hörs i morgon!

Dag 8 - Något du ångrar att du gjort.

 
jag kan inte komma på nått, inte just nu i alla fall

Inget Stek Idag

idag är det dåligt väder. molnigt & blött. jag som tänkte sola fast det gick åt pipsvängen, jag är så blek så funderar på om jag ska sola solarium! fast jag tycker det är så äckligt, ligga i andra människors svett. även om man sprutar vatten på den finns ju svettet kvar uscha. fast jag tror nog inte jag kommer göra det haha! men idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, vi kommer i alla fall inte åka förns i morgon tror jag yey. hoppas att det blir bra väder i morgon! men jag har inte mycket mer att säääääga.
 

Awesome Kväll

hela kvällen har bestått av csi, ncsi, law & order, och nu brottskod försvunnen. gud vad jag älskar dom här serierna, måste ladda hem lite sånna serier när vi kommer hem. just nu är vi i lycksele på ansia camping, imorgon kanske vi går till polerna fast har inte så jättelust att bada, om det blir bra väder får jag väll sola. tog som tur med mig min bikini. men ska fortsätta kolla på tv nu!


Dag 7 - En sak du måste göra innan du dör.

håller faktiskt på att göra en lista på saker jag vill göra innan jag dör & den kommer seriöst bli längre än mig, inte för att jag är lång direkt, men det kommer bli en väldigt lång lista.
 
åka till hollywood och gå på 'the walk of fame' så sjukt coolt det hade varit. en annan sak jag jätte jätte jätte gärna skulle göra är att fira nyår i Times Square, det verkar också sjukt coolt! nu blev det 2 saker men skit samma. jag har allt för höga förväntningar för min framtid..

Världens Längsta Linbana - Del |


Random


Dag 6 - Två personer som är viktiga för dig.

ännu en svår, det finns alldeles för mycket viktiga personer i mitt liv juuu blöööö. 
 
men emma är en av dom. kan prata med henne om allting. hon finns alltid där för mig och blfnkwaejgfwe. hon är bara bäst okej? 
 
och min syster fatima. saknar dig en massa ♥ bäst att vi träffas då vi är i stockholm!
 
det finns en massa mer som är viktiga för mig, men som sagt jag fick ju bara välja två.

Elyar Fox - Whistle

han röst är fööööör smexii & han är från england bara en bonus ju wooow.
om ni har youtube subscribe'a han för sjukt bra cover's!
 

If Yo Were My Boyfriend I'll Never Let You Go

haha, jag tycker sånna här bilder är as roliga! nä, nu ska jag kolla på transformers så har inte tid att blogga mer

On Our Way To Mensträsk

nu är vi påväg till mensträsk och ska kanske åka linbana. fast vi vet inte om det är igång eller om man måste förboka, vi får hoppas på det bästa bara. fast vi fick kliva upp tidigt 9.33. just nu håller jag på att ladda hem spoitfy på mammas dator så vi kan lyssna på lite bra musik (y'
as najs att man kan använda datorn medans man kör, och bara bonus att internet laddar snabbt. aja, ska nörda justin bieber's nya album hela vägeeeen, är faktiskt lite avundsjuk på dom som ska se han nästa år i globen men, c u!
tvingade linda att bara med på några bilder busiiiigt!
  

Roligt Inlägg

hey guurl heeeeey. vi har nyss haft besök av nån kompis till mamma. josefin,linda och lotta kom rätt nyss hem. josefin och linda sitter och bråkar som vanligt, måste nog skaffa öronproppar lol. mamma och pappa är och handlar, är as hungrig! random fakta yepp. kände bara för att göra detta jätteviktiga inlägget. 😘


Dag 5 - Något duDag 5 - Något du älskar att göra.

det här har varit den svåraste hittills hmm, det finns ju så sjukt mycket jag älskar att göra. 
 
imageimage
haha, lite av det jag gillar att göra. skratta, sova, shoppa, vara med kompisar och en massa mer!
 

Tråkigt

josefin, linda  och lotta är och badar på nått äventyrsbad eller nått, och jag sitter här och kollar på rosa lol. jag vet inte riktigt vad jag ska göra sen. det blir btw inte så mycket med att jobba på brännan, är bara molnigt osv här med.. i morgon åker vi härifrån och åker till nått annat ställe. hoppas vi kommer hem innan söndagen så jag hinner vara med emma innan vi far till stockholm! har inte varit med hon på as länge känns det som!! det var för typ 2 veckor sen, men det är en låååååång tiiiiid. men ska gå ochs duscha nu. 

-

 

I'll Take You To The Candy Shop

lite bilder från idag, lägger ut fler i morgon byyye
 
 

Dag 4 - Din favoritfilm.

jag har sett så många bra filmer och glömt hälften av alla jag sett haha, men en film jag verkligen aldrig kan bli less på är första grease filmen. jag älskar deras kläder, handlingen,och bölfakgfa, jag bara älskar hela filmen okej? kan liksom inte förklara hehe. jag skulle vilja varit tonåring på den tiden om man säger så, dom verkade ha mycket roligare då. + att det fanns drive in bio, jag tycker det är så coolt, skulle gärna vilja åka på en *sadface*
 
 
 
 

Turn Up The Music - CImorelli

 
dom är så sjukt duktiga avis!

Tumlr In My ♥


Demi Lovato

demi är så sjukt vacker. hon var ju på rehab för nå år sen pga deprission om jag fattat rätt! hon har ju gjort en dokumentär/film om sitt liv 'stay strong' måste kolla på den nån gång. hon är helt perfekt & min idol. 
 

In Piteå

bilden vart jättemörk & det är inte ens mörkt här inne. vi har suttit i husbilen sen halv 3 ungefär, och vi kom fram för en timme sen usch, min rumpa gör ont.. men campingen är as stor, den största jag någonsin varit på tror jag. aja, i morgon får jag väll gå runt och kolla vad man kan göra här osv, men ska packa upp och allt nu!

See You Later Suckers

lite senare idag drar min familj till piteå eller nått sånt vare iaf haha. det fanns nå bad och en massa, kanske kan jobba på brännan lite grann! 
 
jag dog i alla fall inte av filmerna men jag måste säga att i know who killed me är både äcklig och läskig och förvirrande! one missed call var inte så läskig. vi såg aldrig paranormal activity 3, vi får göra det nån annan gång. jag vet inte om jag kommer blogga så jättemycketvi får se, men jag ska i alla fall ta med mig kameran! men ska vara social med nina nu, har suttit typ 40 minuter för att få till inläggen, min dator är knäpp och as seg usch. 

Dag 3 - Något du är beroende av.

 
min lilla bebis ♥
den har allt jag är 'beroende' av musik, kamera, internet, och jag kan lätt hålla kontakt med mina vänner hihi. också kan jag ha med mig den överallt utan att den tar mycket plats. men när jag sparat klart så blir den uppgraderad till en iphone 4 lol

Att Dö Vore Ett Oändligt Äventyr - Peter Pan

nu börjar jag & nina och kollar på skräckfilmer, vi såg nyss a princess diary haha. asså jag kommer dö eller nä, men jag kommer börja inbilla mig en massa saker. vi ska i alla fall se i know how killed me, one missed call, paranormal activity 3, kanske nån fler om vi kommer på nån, sen blire transformers kommer tvinga hon att se den vare sig hon vill eller inte! men jag ska kolla på filmen nu hörs i morgon om jag inte dör.

Pink Invasion

 

Mwen Renmen Twiyo

är jag inte charmerande?
 
hade as tråkigt så gick ut & fotade, och bara så ni vet är det inte bara bilder på mig mihihi. och ja, min rubrik är en mening men i will never tell what it means. sitter just nu och väntar på att nina ska kolla eller har väntat hela dagen lol, hon kommer runt 6, hon vill inte vara med mig... nej bara skojjar, men tror jag ska kolla på harry potter!

Forget The World

i like the song & att dom snyggaste killarna alive på denna planeten är med i musikvideon är ju bara en bonus
 

Dag 2 - Fyra saker du stör dig på.

1. det är så sjukt störande då folk överredigerar bilder. det är fint när folk redigerar sina bilder fast inte när man måste övderdriva. också när dom lägger ut samma bild typ 100 gånger, jag förstår liksom inte meningen med det. (kör den på samma)
 
2. vart man än är finns det alltid nån brud som måste glo sönder, jag menar har dom aldrig sett en människa förut? jag blir så himla irriterad, 
 
3. jag stör mig inte direkt på det tycker mest det är orättvist, eller nej jag stör mig på det. men det är i alla fall alla dom som kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt. det är ju inte direkt nått dom kan göra åt det men det stör mig så att dom inte går upp vad & hur mycket dom än äter. det är störande & orättvist.
 
4. om man säger nått, också pekar en vän ut att man sa något man inte sa, också ger dom sig inte för dom vet att man sa det fast man inte gjorde det, bitch please, jag vet väll vad jag själv sa, det kom från min mun inte din.

When She's Around He Feels Nothing But Joy

 
runt 12 ska jag till veronica & markus och vara snabb barnvakt åt lilla milooo! det har i alla fall varit najs väder idag, i morse var det lite molnigt fast nu är det super! aja, ska göra nått roligare nu.

+

 

Dag 1 - Berätta 5 sanningar om dig själv.

 
1. jag har värsta humörsvägningarna hela tiden lol. jag kan vara as glad  & så pang bom blir jag värsta bitchen mot allt & alla, vet inte riktigt varför haha.
 
2. när jag lyssnar på musik i mitt rum eller nån annanstans där ingen kan se mig brukar jag ta min hårborste och låtsas att det är en mikrofon sen sitter jag och sjunger som en kossa.
 
3. när jag blir äldre vill jag flytta till usa & bli skådespelare, fast typ omöjligt med whatevaah, never say never
 
4. jag gillar att prata engelska, gör det typ jämt, om jag hade haft en brittiskt eller australiensk, eller vad man ska säga skulle jag aldrig vara tyst, älskar deras engelska dialekt !
 
5. i'm in love with cities i've never been too and people i've never met - citat av nån från tumblr, det lät as fult om jag skrivit det på svenska. men det stämmer in på moí.

EMMA TITTA VAD JAG HITTADE!


+

har ju inget bättre att blogga om så let's goo!
 
Dag 1 - Berätta 5 sanningar om dig själv.
Dag 2 - Fyra saker du stör dig på. 
Dag 3 - Något du är beroende av.
Dag 4 - Din favoritfilm.
Dag 5 - Något du älskar att göra.
Dag 6 - Två personer som är viktiga för dig.
Dag 7 - En sak du måste göra innan du dör.
Dag 8 - Något du ångrar att du gjort.
Dag 9 - Vad du tror andra tycker om dig.
Dag 10 - Sport du spelat.
Dag 11 - Något du hatar.
Dag 12 - Hur en vanlig dag innan skolan ser ut för dig.
Dag 13 - Tre saker du inte tycker om med dig själv.

Öviik

har inte bloggat idag för blev lite ändrade planer och for till övik med mamma, josefin, lina & lotta. hade ju tänkt ha harry potter maraton hela dagen, får ha det nån annan dag hihi. fast hade en rolig dag så spelade ingen roll. fast om jag visste hur vädret skulle bli hade jag lätt gått ut och solat, är brunare men fortfarnade alldeles för blek haha. men det har inte varit nått riktigt solar väder här förns idag. på torsdag kommer nina & sover här, yess!! skräckfilmsmaraton vi ska i alla fall se paranormal activity 3, sen vet vi inga fler, får komma på nå bra! 

Lol So True


Why So Serious?

när jag har tråkigt här jag på mig läppstift och ser ut som en apa ja. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!