I Wish I Knew Then What I Know Now

nu sitter jag och emma och gör ingenting, vi har varit och spenderat pengar hela dagen, hittade världens finaste shorts, eller jag tycker dom är snygg iaf hihi. vi är hos mammas låtsasbror right nooow. jag får nå fel också, instagram funkar inte för mig idag? jag fattar inte varför? jag har blivit instagram beroende, är inne typ 24/7 osv haha. men jag ska vara lite social med emma nu bloggar i morgon.
 
 
 
 

Yess

yay, dom har äntligen kommit, sug bild, får ta bättre sen, är lite stressad haha. ska snart fara så bloggar mer i kväll eller så!

Niall Horan Is Da Boss

låg på golvet i typ 10 minuter & skrattade sönder.
 

Love It

älskar sånna här bilder/gifs, jag tycker dom är mysig, det känns verkligen som jag är där if u know what i mean? det känns som jag hör bilarna, känner luften och allt, låter som värsta knäppot lol
 

Äckel Dörr

jag slog nyss tån i dörren då jag skulle gå ut från mitt rum, har jätteont och fått värsta blåningen, det har aldrig hänt förut buhu. inatt somnade jag typ halv 4 också vaknade jag innan klockan ens var 10 vad är det för fel på mig?!?! sover typ aldrig länge nu för tiden, fast skönt när hela dagen inte blir bortsoven haha! men ska börja packa till helgen, det tar typ seriöst en hel dag för mig att packa lol. & såklart är det blåsigt & molnigt idag också så kan inte sola, jag ser ju ut som en baguette typ.
 
 
 
 

Trueshit


Äntligen Ny Design

äntligen har jag orkat fixa med designen. tyckte det vart mycket bättre med lite ljusare färger känns fräschare, kändes så tråkigt då det bara var mörkt osv. jag är i alla fall nöjd hihi. fast vettefan hur jag ska få bort den där 'om' grejjen i menyn.. får fixa det nån annan dag. det är mycket roligare att blogga om designen är bra, är det bara jag som tycker det lol? men jag ska kolla på film, as usual haha.
 
har lite bilder från midsommar som jag lägger upp senare till helgen kanske?

Rea

nu har dom rea på gina, men inte på något jag vill ha! till helgen ska vi i alla fall till östersund emma kanske följer med, hoppas, skulle vara as kul ju! aja, idag har jag inte gjort mycket, jag vill sola fast det är inte direkt så soligt här. men blöööööööööö
 

Forever Jealous

dom hade typ ordnat nån tävling & dom 8 vinnarna skulle få åka privatflygplan med one direction en hel dag typ, fast man måste vara över 18 för att vara med och tävla samt bo i england, sadface for live. hatar i och för sig att flyga men det hade ju varit kul ändå haha! 
 

-

 

How Did I Read The Stars So Wrong

dåligt uppdatering nu för tiden känner jag, men jag gör ju typ ingenting & hur kul är det med inlägg som säger typ 'hej. jag har nyss ätit hejdå'. aja. idag har det regnat så har legat i soffan hela dagen och kollat på film. det är det enda jag gör nu för tiden typ, kolla film, börjar ju få slut på filmideer.. i förrgår eller så kollade jag på the notebook, det filmen var så sjukt bra, den var jättefin, och jag typ bölade sönder opps. just nu sitter jag och kollar på aladdin lol. men ska nog gå och sova nu!
 
mina finnar kan gå & ta sig

Magic

loooooooool
 

Lol Så Jävla Klockren

tyckte as synd om personen i början sen när jag kom till slutet dog jag, haha!
 

Wide Awake

 
 

Friendzone

sitter och kollar på friendzone nu, älskar det programmet är bra! frida har i alla fall åkt hem nu, vi låg vaken till halv 5 och typ as garvade. jag har i haft as kul nu i helgen! nu är veronica, marcus & milo här, fast jag tror han sover, aja han vaknar väll senare! ska fortsätta kolla på tv'n nu adios.
jag är så jävla het ju!
 

Be Alright

älskar låten! 
 
 
 

Happy Midsommar !

idag kanske frida kommer så firar med hon, annars bara familjen tror jag! det är skit fint väder idag, kanske går och badar igen. tur att jag tog med mig kameran så jag kan fota en massa! eller vi får se om jag fotar ens haha. i morgon kommer veronica & marcus med lilla milo också är dom här hela dagen tror jag! men jag ska fortsätta äta frukost. testa förresten att sova med flätor inatt, jag är seriös, mitt hår var as lent i morse då jag vaknade, och mjukt, inte en enda tova damn. fast jag tycker det är så obehagligt att sova med flätor lol, 

Duktig Tjej

duktig tjej som råkar spilla ut mammas dricka över mattan & hela bordet mjo. jättetrevligt. aja, det är bara mattan som måste torka men annars fick vi bort allt! medans vi är här i solle får jag passa på att sola mycket så jag blir lite brun, är ju blek som jag vet inte vad. fyfabian. är uppkopplad på min mobils internet så det laddar mycket snabbare än det andra internet haha! men vill inte göra slut på mitt internet så bloggar mer sen eller i morgon!
 

I'll Be Your Soldier Fighting Every Second Of The Day

idag vaknade jag lite före 10, också hade jag ställt väckaren på 20 över, så somnade om dom där sista minutrarna haha! sen låg jag bara kvar i sängen typ 100 år, sen ätit frukost, och börjat packat ahha, ska duscha håret också det är lite ofräscht, men ska göra det nu så det är någotsådär torrt då dom kommer och hämtar oss!
 
min 'look' idag hihi. älskar mitt linne ♥
 

Cause' I'm Such A Badass

legat typ hela kvällen nerbäddad i soffan med min HSM filt och kollat på barnfilmer cause' i'm such a badass! men ska sova nu så bloggar mer i morgon, eller vi får se för internet suger på risön!

Finally Mitt Liv Är Komplett

yay, jag har äntligen hittat converse'n jag velat ha i typ 100 år i min storlek och här i swedeeeen. guuuud, hittade också ett par vita som också fanns i min storlek, kanske köper dom senare under sommaren who knows! men jag är as glaaaaaaad, också skulle vi beställa dom i morgon fjiaweogeig. ville bara berätta det!
 
image
 

As Long As You Love Me

nu fattar jag vad alla snackar om då dom menar att dom ändrat blogg.se. fyfan vad förrvirrande det är & fult är det också. jag hatar när dom måste hålla på och ändra massa grejjer sådär så jävla irriterande. fast jag antar att man vänjer sig efter ett tag men det förra var mycket bättre!
 
men idag har jag i alla fall varit med elin s, vi hade as kul. va as länge sen vi va med varandra. i morgon åker jag till solle igen också firar vi midsommar där, i år har jag ingen kompis med mig, fast jag kan ju alltid fråga emma! aja, vi får se hur jag gör. egentligen hatar jag att vara hemma här, jag sitter bara inne och kollar på film, fast det har inte varit värsta sommarvädret nu, fast det är ju inte kallt eller så. men det regnade lite idag och igår tror jag om jag minns rätt. aja, har tänkt gå ut och sola men det är ju inge väder, insåg igår hur bleka mina ben var!! aja, ska fortsätta kolla på film nu hejdo

Derp Herp

emma for hem runt 3 typ, efter det har jag inte gjort mycket, mest bara suttit framför datorn. om nån skulle vara med oss då vi är övertrött skulle ingen vilja vara med oss längre, för vi är helt störd då haha. jag har rätt nyss dansat zumba, har inte gjort det på typ 2 veckor fy på mig. men jag ska ladda ner en film och kolla på pretty little liars hörs!
inte så jätteny bild men

Justin Bieber


Believe

har lyssnat på justin biebers nya album, gillar faktiskt låtarna. fast jag är forever alone om att tycka det, det är ingen i min klass som gillar han typ haha. men jag tycker han är rätt bra!
just nu håller jag på att ladda hem trassel, och sen ska jag och emma se den, det enda vi gör typ är att kolla på filmer haha, men ska checka fb och annat!

-

               


Matty B Raps

han är så jävla söt

Cute



Stadsfesten 2012





hade inte kameran med mig så fick bli mobilbilder!

åh fyfan ser ut som ett as men skit samma. Norlie & KKV ägde sönder, har nog aldrig varit ett sånt ös på stadsfesten förut, det var as kul! dom sjukt grym live. man kunde köpa en 'tröjan du hatar' tröja & få den signad, men orkade inte köa haha, också kunde man ta bild med dom fast jag & emma var vid karusellerna typ hela kvällen loool. jag älskar att åka virvelvinden, bara jag tänker på den börjar det snurra i skallen på mig haha. men hade i alla fall sjukt kul, träffade ju nästan alla från klassen också ♥


Spiderman |||

nu sitter jag & lotta och kollar på spiderman 3. den är faktiskt oväntat bra. dom har ju spiderman maraton på kanal 6, i tisdags visade dom första filmen, igår andra idag 3:e, kollade inte igår för vi fick inte in några kanaler konstigt men idag funkade det. är ju i husbilen, vet inte om jag sagt det eller inte.. men i morgon drar jag och emma på stadsfesten fyfan vad najs, kollar norlie & kkv, och lite andra artister. men idag har vi inte kunnat gjort så mycket eftersom det spöregnat bra start på sommarlovet! aja, ska fortsätta kolla på filmen nu!
 
la bara till en random bild för att..

At Ninas Place

nu ska nina & jag göra mat, makaroner & köttbullar damn vad vi är kreativa. det är as konstigt att skriva på nån annas tagentbord, jag skriver bara fel hela tiden. men jag har varit här sen lite efter 1, tog bussen hit för dom håller på att typ göra om vägen så det är mycket grus och mamma ville inte köra för bilen är nylackad. sen åker jag till sollefteå runt halv 7 kanske? aja, jag ska hjälpa nina nu bloggar sen, tänkte bara låta er veta att jag lever ihih

Follow Me Dubstep


We Gonna Be The Generation That Makes Everything Explode

äntligen sommarlov yesssss! & på fredag blire stadsfest med bästa fyfan va najs! vi hade i alla fall sjukt tur med vädret! i morse var det rätt mulet trodde det skulle börja regna men det är riktigt skönt yay! dom som sjöng på skolavslutningen va så grymt duktig! aja, har inte så mycket mer att säga. kanske lägger ut lite bilder sen!

R.I.P


Skolavslutning 2012

skolavslutning idag fuck yeah!!! och det är så jävla grymt att vi inte har skolavslutning typ 8 som vi hade i 5:an osv. nu samlas vi 10.45, och mycket softare avslutning, det är oftast några som sjunger, sen pratar väll rektorn lite grann och sen slutar vi typ. dom som sjunger är så duktigt. anna & linn i min klass ska sjunga utan dina andetag, dom sjunger den så grymt bra tillsammans, spelade in då dom sjöng den för mig på nässom hehe, ska fråga om jag kanske får lägga ut den här/you tube! det enda jag behöver göra är att måla mina naglar, så jag är typ klaaaaar.


Min Dator Is Back On Track

idag köpte pappa en ny laddare till min dator, feels good. fast det är lite ovant eftersom jag använt mammas laptop ett tag hehe. fast jag måste rensa den osv, den är alldeles för seg hehe. snart ska jag gå & sova för i morgon är det skolavslutning och måste upp tidigt fixa håret och allt möjligt haha. fyfan va najs med skolavslutning, fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra hela sommaren men hittar säkert på nått kul. ska vara hemma här med lotta i 3 veckor medans hon sommarjobbar! vill också sommarjobba och få pengar fuuu. men jag ska gå och lägga mig nu hörs i morgon!

Just Turn It Up Loud

dåligt uppdatering.se men jag har inte orkar blogga. men jag har lite bilder från nässom får se om jag lägger ut några sen! fast det va inte lika roligt i år som i fjol dock! fast det var ändå roligt. men igår & idag har jag inte gjort mycket, jag & lotta har varit ensam hemma hela helgen wihooo! men jag ska ha transformers maraton med mig själv nu, lol!
        

Q/A

jag använder en vanlig locktång, också snurrar jag liksom håret runt tången if that makes sense. jag suger på att förklara så kolla bara på den r videon. du är fin & jag saknar dig en massa med, mamma sa att vi kanske skulle komma till er i sommar!

The Avengers

jag vill seee!

Nässom

om typ 45 minuter drar jag till nässom, så jävla skit kul vi kommer ha! (eller hoppas i alla fall lol) kameran är nyladdad så kommer bli en massa bilder! det kommer vara många fler från klassen som sover där i år! aja, måste packa det sista nu också hörs vi i morgon!
haha, vilket jävla fettofinger!

Färgar Håret

får se hur det blir! & det är typ rött igen lol.

Sveriges National Dag

varför 'firar' vi det egentligen? föddes kungen då eller? lite efterbliven. men jag har inte gjort ett skit idag, bara kollat på pretty little liars. alla förutom jag & lotta är i sollefteå i husbilen, dom kommer väll senare ikväll. jag måste packa inför nässom, och allt sånt, vill också färga håret idag, får se om vi hinner. men jag orkar inte blogga mer ksdjigo.

Word Word Word


Balen 2012

kom precis hem har varit och kollat på 9:ornas bal, eller typ då dom kom & gick in och allt. alla var jättefina, vettefan hur man ska kunna toppa detta nästa år lol. men jag längtas faktiskt as mycket tills min bal! dagen har i alla fall varit as najs, inga lektioner alls. började med att 'städa' vårat klassrum & skåpen, sen for killarna till frejas runt 9 och vi hade hål i en timme sen for vi till frejas halv 11, och slutade runt 12, as naaaajs! och i morgon är vi lediga sovmorgon ftw! sen på torsdag är det ju dags för nässom, lovar att ta med mig kameran och knäppa en massa kort! och jag tog inte med mig kameran nu, kände att jag inte ville lägga upp bilderna här, och orkar inte sitta och fråga alla om jag får lägga upp dom så jag sket i det! men jag ska kolla lite film nu hejdå!

La La Love


Taggar MTV Movie Awards

tänkte se den inatt live fast vaknade inte av larmet lol så ser på reprisen nu! och det är ju russel brand han är seriöst så jäkla rolig, love him!

Birsta With Me Mum

idag efter skolan for jag & mamma till birsta as naajs! fick hem 2 tröjor, 1 par jeans, hårfärg och värsta as grymma 1D affischen! ♥ brännbollen gick jättebra tycker jag! fast jag tog inte med mig min kamera! det var typ hur kallt som helst ute ju fuu. fast dagen har varit grym!

G'Day Mate

morning sunshines, loooooool. hade bara lust att skriva nått cp. åh just det, borde nog säga att det var emma som la ut inlägget 'ful emma' haha, hade helt glömt bort att säga det osv. men idag har vi bara brännbollsturnering jag ska nog ta med mig min kamera fast känns lite wierd hehe. aja, vi får se hur jag gör moahah.

I Know It's Hard I Feel It To, So Don't Bother Faking

igår satt och emma och kollade på värsta pojkvänsakademin haha, det var faktiskt jättebra! och hon åkte hem idag typ för en timme sen, så vad ska jag hitta på att göra.
emma är så fin.

Crousing

pappa va på typ crousing eller vad man ska kalla det och tog lite bilder hehe. tänkte att det kunde vara 'kul' att lägga ut lite annorlundare bilder än jag brukar. inte ofta man ser bil bilder på min blogg hehe.

Ful Emma


SCHTEK

sitter nu och steker med emma. okej jag driver det är typ 10+ bara lol, och det blåser. fast det är naaajs, vi sitter typ ute med figo. dagen har varit rätt chill faktiskt inget speciellt. det är typ första gången jag ever känt att det gått dåligt på ett engelska prov fuu. lät bitchigt men ni fattar, men ska vara social med emma!
fin bild från nyss .

12 DAGAR TILL SOMMARLOV!

tänkte ju som sagt sova, fast jag har legat klarvaken i typ 2½ timme. får väll nörda tumblr eller nått sånt tills jag är trött haha. det är så sjukt najs att i morgon är det sista dagen med lektioner eller jag tror det i alla fall haha! men fyfan vad najs att det bara är 12 dagar var tills sommarlov! och nu på tisdag är det 9:ornas bal, jag tror att jag och emma skulle åka dit och kolla osv! sen torsdag-fredag ska våran klass till nässom naaaajs, hoppas bara vädret blir bra haha, vi hade ju superväder förra året! men jag orkar inte blogga mer hörs senare!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!