The Hungergames

nyss kom mamma hem från birsta med fortsättningen av hungerspelen. nördläste ut första i måndags och blev en aning beroende. asså, jag lovar jag orkar inte vänta längre tills filmen kommer ut. åhh, det kommer bli att nördläsa ut dom här böckerna med! jag vill veta vad som händer mellan katniss och peeta goooosh! josh hutcherson spelar peeta i filmen och han är sååå snygg! ♥

idag va jag ensam för emilia va sjuk det lilla äcklet hehe! och bara därför skulle det vara helt andra personer som jobbade, kul liv typ. fast jag fyllde bara skålar med sallad, och gick runt, sen vid 11 gick jag på jakten och åt hehe. känns nog inte så kul för dom om jag frågar om jag kan få gå och äta på jakten, så jag sa att jag skulle på gudmundrå hehe. sen när jag kom tillbaka tog jag hand om disken fast det va inte mycket folk så det gick rätt fort, sen gick bara runt och sen fick jag hjälpa till att lägga upp maten på tallrikarna och så, det var faktiskt kul haha! sen har jag tagit hand om ännu mer disk och sen typ inget. den sista timmen gjorde jag inget så fick sluta 14.30! stack därifrån så fort jag kunde haha! men annars har dagen varit lugn! men nä nu orkar jag inte skriva mer måste måste måste läsa!

 

 

 

 


Lillabloggen


vardagslyx!

15. Recommend 5 Songs.







[tryck på låttiteln så kommer du till låten!]

Home Sweet Home

första dagen avklarad, inte mitt favvo ställe kan jag ju säga. men har i alla fall överlevt hihih. det känns som att vi alla har skiljts åt haha. typ kommer inte träffas på 2 veckor ju! känns as konstigt! det känns konstigt att inte träffa emma & nina, varje dag hmm..? men jag var som sagt och kollade synen, den har blivit sämre och hon föreslog att jag skulle byta styrka på glasögonen fast hon sa sedan att det itne spelar nån roll egentligen eftersom jag mest kommer använda linser då jag får dom. fast såklart hade dom inte min styrka hemma, så jag skulle få komma tillbaka antigen på torsdag eller fredag trodde hon! så hela veckan ska jag stå och peta mig i ögonen hehhe, skojja bara. men kommer nog kännas as bra när jag fått dom, kan ju se på skolan igen! skojja, men det blir nog bättre! men jag ska fortsätta läsa hungerspelen nu, den är så sjukt braaaa kommer ju dööööö!

What Doesnt Kill You Makes You Stronger. You Sure About That?

nu ligger jag som en död sill och kollar fb, och annat. bara för jag har "sovmorgon" idag kunde jag inte somna om, så blir det typ alltid wonder why.. men i alla fall det ska bli kul att praoa, känns det som jag har ju ingen aning om vad vi kommer att få göra? fast det kommer gå bra!

igår låg jag typ hela dagen och nördade glee, har snart sett första säsongen. helt ärligt när man sett typ halva blir den lite långtråkig, det händer liksom typ samma saker 24/7. fast det kanske blir bättre om jag fortsätter, jag ska i alla fall se klart första & andra säsongen! just de, efter praon ska jag till optikern för att kolla synen för linser osv, känns great ifall jag kan få linser, jag tycker glasögonen är så irriterande på skolan fast jag typ aldrig ser heheh. men som sagt skulle vara as bra om jag fick linser! men jag ska typ läsa en bok nu också bloggar jag då jag kommer hem!

wish me luck!


Glee

hanna: gör dom, konstigt kollade alla länkar då jag publicerat dom och då vart det rätt! wierd..

men i alla fall nu på kvällen har jag kollat på glee. har bara sett 4 avsnitt har laddat hem 4 till så ska kolla på dom nu. är seriöst typ förälskad, eller kanske inte riktigt men serien är sjukt bra! rätt roliga händelser och sånt, + alla som är med sjunger fett vacker. aviiis. också är det en kille som jag inte riktigt kunde bestämma mig för om det va en kille eller en tjej, fast i got my answer. men jag tycker verkligen att dom som inte sett glee, ska kolla i alla fall dom första asvnitten! men jag ska fortsätta kolla nu!


14. Recommend 10 Blogs To Follow.










detta är dom bloggarna jag läser dagligen, tycker alla kan kolla in dom. mycket bilder osv! [tryck bara på länkarna så kommer ni direkt till bloggarna!] 

13. Are You Bored Of This Challenge? Yes No, Why?

nej faktiskt inte. jag tror inte jag har typ lessnat för jag gör den inte varje dag! om jag hade gjort varje dag hade jag nog blivit rätt less. fast när jag inte har nått att blogga om är såna här grejjer bra faktiskt mohihih!

Make Me Come Alive

hej, har inte bloggat för drog till kramfors med emmaaaaaa ohyeah! vi for runt som vi brukade osv osv. men skolan var som vanligt. hade valt ut alla bilder till bilduppgiften men då jag ska föra över dom till datorn så är dom för stora, jävla skit dator, så kommer inte kunna göra uppgiften om jag inte lyckas minska bildera hur det nu ska gå. men skit samma. dagen har i alla fall varit rätt bra! känns ju fett najs med prao hela nästa vecka om veckan därpå har vi lov. haha, det känns som vi har typ 2 veckors lov, fast vi får ju se hur det går på min praoplats också! också idag när vi va i kramfors träffade vi typ alla lärare wierd inte alla men as många. patrik, stefan, bimsan, malin h, malin b, våran gammla rektor osv, man va wtf? tur att vi hade med matten så patrik kan känna sig stolt över oss mohahaha. men har inget mer att berätta, ska snart och äta middag på höga kusten!

David Guetta - Turn Me On Ft. Nicki Minaj



Vill Någon Byta?

jag blev hemma idag med. har ont i magen, någon snäll person som har lust att byta? men jag somnade om och vaknade halv 10, sen kunde jag inte somna om så sitter i köket och lyssnar på musik och kollar på lite bloggar och annat! men har typ inget att berätta har ju inte hänt så mycket. men i alla fall tror jag ska läsa ut the hunger games sen! jag ser verkligen framemot filmen och gosh kommer dööö!

12. Favorite Store In The Whole Planet.

ehm.. för tillfället tror jag nog det är ginatricot. dom har fett mycket fina kläder och dom är inte så dyra heller. och jag är värsta klädnörden typ..

11. To Go To A Party Or To Stay Home - Why?

asså det beror ju helt på vad det är för slags fest osv. om det blir värsta fyllefesten är det inget för mig. fast om det är som vi hade i 6:an några gånger att det va några från klassen också körde vi sanning eller konka, dansade, och hade allmänt kul. sånna fester går jag gärna på. tycker det blir så obehagligt om det är fyllefester, okej jag har aldrig varit på en men man har väll sätt folk fulla och jag tycker dom flesta blir rätt obehagliga typ flummiga och stinker äckel päckel osv osv. hehe. men jag går som sagt gärna på fester med lagomt med folk, också har man bara allmänt kul. och inga fyllefester! no good!

Do You Believe In Love?

jag åkte hem från skolan, hade så sjukt ont i magen. har ont i magen typ 24/7 nu för tiden. och btw, jag vet att jag inte har bloggat så mycket på senassste tiden, har bara inte haft ork hehe. men i måndags var vi ju på latberget kom hem typ runt 2 kanske? najs i alla fall. vart sjukt sugen på att åka slalom då jag såg alla andra åka, ser as mysigt ut haha! men igår var dagen som vanligt också inget speciellt. och idag vanlig med. men idag ska jag göra min svenska läxa, och sen vet jag inte hehe. nästa vecka har vi prao all week long. jag och emilia ska praoa på träffen, jag ringde igår och dom verkade jättetrevliga, så det ska bli kul. vanligtvis hatar jag prao fast det var mycket lättare att välja via datorn då man hade alternativ, jag hade aldrig kommit på själv att jag skulle praoa på träffen eller nått. så det var braa. sen direkt efter prao veckan har vi lov ohyeaaaaah. feel's good!

Drop Dead, Beautiful



jag ska kanske ha med nån av dom här till en bilduppgift i skolan hmm..?


10. 2 Pictures Of you - One Doing A Funny Face The Other One Being Serious.


                           pretty unserious.                                                                             kinda' serious.

Don't Lose Who You Are





Christina Grimmie - I Will Always Love You


hon är verkligen super duktig på att sjunga så tycker alla borde lyssna!

Shopping På G

nu sitter jag, nina och emma på mcdonalds och fettar! jag har hittat ett par örhängen och lite kläder. feels good, men vi ska strosa runt i lite fler butiker då Emma ätit upp sin glass, och jag vet inte om jag tar nå bilder, bloggar från ipod'en och den har ju kamera så vi får se. men har inget mer att berätta, tänkte bara att ni kanske ville veta vart jag håller hus idag!


Jag Kastar Ut Det Sista Av Dig Som Finns Kvar I Mig

nu sitter jag och emma inne på mitt rum och lyssnar på tröjan du hatar! efter skolan va vi hemma hos hon, har inte varit hos hon på typ 100 år. men sen följde hon med mig hem och ska sova här, i morgon ska vi upp tidigt och fara till birsta och hämta nina ohyeah! kommer typ bara gå runt och snacka om mina aggretionsproblem som jag har utvecklat ett bra tag nu. är bara sjukt jävla äcklat irriterad okej jag ska sluta nu. men idag har skolan varit som vanligt! men ska vara med emma nu c u l8!

Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar


känner igen mig fett mycket i låten!

http://claraslife.devote.se


fett awesome tjej!

Say What Bitch

har inte bloggat nått idag trots jag varit hemma, har inte orkar har legat i sängen läst böcker och kollat tv. i morse drömde jag att jag hade as ont i magen och när jag vaknar har jag jätteont i magen också mådde jag illa, så jag blev hemma. asså gissa hur jävla tråkigt jag haft hela dagen fytusan, längtade ju till och med till skolan haha! fast det blev bättre under dagen! i morgon ska vi lämna in en bilduppgift vi skulle lyssna på en låt också skulle vi skriva ner något vi tänkte på och sen ska vi ta kort som typ beskriver orden, man skulle ta minst 3 bilder, och jag har bara tagit 1, så jag har lite ångest, ska fråga om jag kan få skjuta lite på det.. men hur som helst, jag har bara legat i sängen typ hela dagen och gjort nothiiing. förutom nu på kvällen då har jag dansat lite zumba och sånt! men har inget mer att berätta.


Love You Long Time

nu sitter jag och lyssnar på musik, ska nog snart gå och sova är faktiskt rätt trött. men som sagt idag hade vi elevcoachning as najs, och på so'n va vi i små grupper och ''lekte'' typ, vi fick rita på tavlan och gissa, svara på en massa frågor och leta en massa grejjer i bibeln. min grupp ledde fast sen när det blev frågor tog love typ alla svar, fuskare hhehe, så dom vann. men jaa, det har varit en rätt chill dag kortfattat! men jag ska nog sova nu är as trött!

 


Hey, Is Your Heart Taken?

nu sitter jag och lyssnar på musik. jag vaknade halv 6 ungefär pga en mardröm. har inte haft mardrömmar sen typ as länge sen så var rätt obehagligt haha! men det var inte direkt nån läbbig dröm bara obehaglig som sagt. och när jag skulle försöka somna om kom den bara tillbaks i mitt huvud, så satte igång tv'n och kollade på svampbob yeah buddy! och jag kände bara för att blogga och orkar inte ligga kvar i sängen som en nolifer så satte mig här mihihih. men jag håller på att typ svälta ihjäl så ska nog gå och äta frukost rätt snart!


Happy Valentines Day People!

har nyss dansat lite zumba och så vidare ohyeah, känns feta najs. men i alla fall jag har typ inte gjort nått speciellt idag. jag har typ inget att blogga om kände bara fört' liksom, även fast jag inte har nått att blogga om men. och på måndag ska vi till latberget och åka slalom, gå, åka längdskidor, skridskor eller fiska nån annan stans, jag ska ut och gå, vill inte åka slalom för jag suger på det och typ hela skolan ska ju vara där. åker hellre nån stans där jag inte känner nån har inte åkt på typ as länge och har fortfarande lite småfobi för liften upp, lång historia som jag inte orkar berätta, kaanske nån annan gång hahaha. men jag ska typ gå och sova nu så vi hörs i morgon! åh, och, glad alla ♥'s dag!

I’m back from the competition! ^u^ I did very well in both my events, so I guess my hard work paid off (I have the medals to show for it). Doodled something small tonight, but now I have to get ready for school tomorrow. :c It’s going to be a pain making up all my tests…


I've Got The Magic In Me

överraskande nog gick musik provet rätt bra, fast vi får se nästa vecka hur det gick! fast jag svarade på alla utom 2 så känner mig väldigt duktig hihihi. men också i morse fick jag veta att one direction är i sverige just nu så jag ba: döööö, att jag måste bo så långt ifrån stockholm döööööööööööö. för jag antar att det va i stockholm dom är. seriöst aggrition. [vet inte hur det stavas] men i alla fall, nån gång ska jag träffa dom hihi. men i alla fall annars har det inte hänt mycket idag. skulle egentligen vara med hulda fast hon kunde inte bajsapa, vi får vara nån annan dag, men har inget mer att berätta så bloggar mer senare!

Sweet Dreams Baby

bjuder på en liten fin bild och säger gonatt. ps, musikprovet kommer gå åt pipsvängen!


Forever Alone-


To Her You're Just Another Doll

nu sitter jag i köket och väntar på att maten ska bli klar, jag avlider snart av hunger! sitter också och kollar på made, sjukt längesen jag såg det! men i alla fall skolan idag har varit som vanligt. på onsdag har vi elevcoachning från halv 1 till halv 3, så inga lektioner as najs ju! bara svenska, slöjd och so tror jag i alla fall vi ska ha! fast jag älskar elevcoachning, fast alla ba åhhh va drygt det är blablalbal. men i morgon har vi musikprov på musikhistoria och allt, alla kompositörer, vilken tid det va populärt osv osv, as drygt vet inte varför vi ska kunna det egentligen.  men det blir att träna sönder i kväll då.

And I Was Like Baby, Baby, Baby, Oh!

har typ inte bloggat i helgen, har inte gjort mycket så har inte haft nått att blogga om heller! har bara kollat på svampbob typ hehe. idag vaknade jag halv 10 otroligt! låg och kollade på tv i en timme åt frukost, tillbaka i sängen och kolla på ännu mer tv sen små städat lite hiihh. jag har seriöst inget att berätta så bloggar i morgon eller kanske senare.


You Don't Know You're Beautiful


Can't Wait


omg omg omg omg, såå braaaaa! håller ju som sagt på att läsa boken nu gooosh vad jag längtaaar!

You Can Be A Sweet Dream Or A Beautiful Nightmare

ska snart gå och lägga mig väntar bara på att svampbob ska ladda klart haha. håller på att ladda hem hela första säsongen, så jag antar att jag ska ladda hem resten under helgen så blir att nörda svampbob as najs! men nu på kvällen har jag bara lyssnat på musik och nördat en massa spel i min iPod, fast jag har bara spel man måste typ vänta på, asså liksom som typ laga mat eller nått sånt! vill ju ha nått som tetris och sånt, fast sånt måste man betala för. fuck u typ. och på tisdag är det alla ♥ dag -forever alone- hahah. men bloggar mer i morgon!

So Baby, Hold On

idag var skolan som vanliiigt. fast vi hade engelska prov typ, det gick faktiskt rätt så bra för mig, svarade på alla och får hoppas på det bästa! men sen gick jag till skolsyster och testade hörseln perfekt hörsel btw hiihih! skulle kolla synen också men måste tydligen ha med mig mina glasögon för att göra det så ska göra det på måndag, tro mig, min syn suger. jag vill i alla fall skaffa linser, skulle vara mycket behändigare med linser än glasögon! fast jag tycker det verkar så läskigt att man typ ska stå och peta sig i ögat usch. fast annars idag har det inte hänt nått.

hade laddat hem en pókemon film, och sen när jag skulle kolla på den funka den inte fml, jag som såg fram emot det, älskade pókemon då jag var mindre, and i still do. just a little.. hehe. men ska göra nått annat så bloggar mer i morgon eller senare ikväll!

9. 4 Ways To Win Your Heart.

göra något riktigt gulligt som i typ filmer, hehe dåligt förklarat men alla fattar väl vad jag menar?
ehm.. liksom våga ta ''första'' steget för jag är rätt blyg så det är bra om han kan ta första steget ohyeah.
det här var svårare än jag trodde. har aldrig tänkt på sånt här förut haha!
vara sig själv.
haha det här kommer låta värsta nördigt men jag skulle verkligen typ dö om jag en gång hittade en sån här lapp i mitt skåp där det stod en massa gulliga grejjer. jag vet värsta lamo, men det är så gulligt! hehe mobba inte.. + jag bara skrev nått nu. har ju som sagt aldrig riktigt tänkt på hur killar kan vinna mitt hjärta.. hmm..?


8. 5 Movies You Recommend.

1. abduction
2. smurfarna
3. harry potter filmerna
4. twilight

ahmahgadh, kom inte på nå fler just nu hehe.


I Know How It Feels


Who Cares Baby?

nu sitter vi i hk salen och jobbar vi har såhär grupparbeten, jag är med amanda&emma, vi har nästan all information och ska bara bestämma hur vi ska göra våran redovisning! jag hatar verkligen att redovisa grejjer, fast som tur är det bara tjejer hehe.

i morse hade vi idrott och då skulle vi hitta på nån egen dans typ, haha fytusan va kul det var! min grupp dansar till the lazy song vi äger sönder. sen har vi haft svenska, epa, no och språk. hatar språååk och hatar torsdagar <///3 fast hatar nog onsdagar mer. men som tur är slutar vi snart och i morgon är början på en awesome helg ohyeah. men nu ska vi fortsätta jobba!

Hej Mitt Vinterland Nu Är Jag Här





Hey Baby, I Think I Wanna Marry You

tjena tjena, har precis dansat zumba och duschat hihi! har dansat hela veckan känner det i hela kroppen hihi, världsawesome känsla typ. men skit samma, dagen har varit som vanligt, förra året tyckte jag onsdagar var bästa dagen förutom fredagar iår är det den drygaste man bara dööö, det är onsdag fyfan. dom 2 första lektionerna är helt okej, sen efter lunch kan skolan gå och afheiogfwaejgjwaegjwpoe. ja, jag vet jag är as mogen hihihih. men jag har typ inget mer att berätta skriver väl mer i morgon eller så!

7. 8 Reasons To Hate You.

1. jag kan vara väldigt ''bitchig'' ibland
2. jag kan bli väldigt typ såhär att jag ska bestämma rätt mycke osv.
3. jag kan tjata vädligt mycket om en del grejjer hehehe.
4. jag kan störa mig på massa små saker
5. jag kan vara väldigt väldigt dryg ibland
6. jag kan vara rätt självisk
7. jag bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig
8. kommer in på den sista hihiihih!

det va mycket lättare att komma på anledningar till att hata mig haha. men en del kanske är typ samma men asså ni fattar ändå!

I Was Born To Be Awesome


Teenagers




har suttit hela dagen och kollar på en massa sånna där bilder, känner igen mig på typ alla, så har as många sparade nu. men jag ska kolla på en film nu så bloggar lite senare!

Good Morning

fick lite tid över så satt mig vid datorn och kolla fb, lite bloggar och sånt. men idag direkt när jag kommer till skolan ska jag till skolsyster och kolla ryggen, då missar jag drygt halva engelska lektionen *vilket suger* sen har vi typ över 1 timmes lunch, sen bad & jag ska inte vara med, sen matte, och epa, så det blir inte så många lektioner första andra gången jag har hål på typ hela 8:an haha! men sovmorgonen var i alla fall grymt najs, sovit som en stock ju haha! men nä, nu ska jag fixa det sista sen hörs vi då jag kommer hem!


You're A Fucking Swagger Jacker

tjena tjena, idag har det varit ännu en tråkig skoldag hihih. jag hade i alla fall utvecklingssamtal och det gick bra! annars har det inte hänt något som jag sa. men i morgon har jag ''sovmorgon'' vi börjar 9.10 och jag ska till skolsyster 9.00 så det är rätt soft också hihi. kommer ju typ bara ha 2½ lektion i morgon feta najsa. fast förövrigt så har jag inget att berätta, så bloggar mer i morgon eller så!


6. 9 Reasons To Love You.

1. jag är väldigt snäll
2. jag är aldrig elak med nån
3. jag accepterar alla som dom är
4. jag är rätt omtänksam
5. jag har världens grymmaste humor
6. jag kan aldrig vara långsur på någon

sen kommer jag typ inte på nått mer.. skriver ner dom andra i fall jag kommer på fler i efterhand!

Please See And Believe Again


just so you know, jag har tagit & redigerat bilden!

Who Run The World?






Hey Baby, I Think I Wanna Marry You

tjenaa, igår sov jag, emilia & emma hos nina. sjukt kul hade vi i alla fall, har tagit lite random bilder som jag lägget upp lite senare. vi kollde i alla fall på typ barnfilmer, hehe dom hade hur många som helst! sen satt vi i typ 100 år och pratade om filmer vi kollade pås om barn och sånt, rätt mycket man glömt sen dess hehe! sen låg vi och pratade typ hela natten, hoppas nina's syster inte vaknade eller nått, fast vi va faktiskt tyst mesta dels! jag och emma va typ as rädd för zimba då vi kom, han skäller typ as mycket hehehhe, fast sen blev det bättre han fick sniffa på oss och sen va det bra typ, fast har fått en hjärtattack varje gång jag varit där och han har skällt! fast jag har inget mer att berätta så skriver mer sen eller så.

That Little Twinkle In Your Eye Gets Me Everytime

nu sitter jag och dunkelli dunkar musik! ska snart plocka fram kläderna och allt jag ska ha med mig i morgon, ska ju som sagt sova hos nina premiär woho! skolan idag har varit vanlig, inga konstigheter om jag säääger sååå. jag är lite små trött hehe, jag är alltid det just den här tiden då jag kommit hem efter skolan rätt random, men har lyckats hålla mig vaken ända tills jag ska sova och då är jag hur pigg som helst typ, också rätt wierd. men jag har typ inget mer att berätta så skriver mer sen eller så!


5. Post A Picture Of You Smiling.


jag typ ler iaf!

Vas Happenin'

jag har inte bloggar ''ordentligt'' sen i typ lördags men har inte haft lust liksom, men det har ju inte hänt nått roligt! på söndag åkte jag bara bil hela dagen typ. måndag vanlig skoldag, igår vanlig skoldag och idag vanlig skoldag. på fredag ska jag, emma & emilia sova hos nina och kolla på en massa filmer, undra vilka? jag ska ta med mig min kamera också! men som sagt jag har typ ingeeet att berääääätta... igår beställde jag kläder hihi. hoppas dom kommer i morgon & hoppas jag kan ha allt! en rätt rolig grejj är typ då jag bloggar som sämst har jag mest med besökare men så fort jag börjar blogga ''bra'' så blir det mindre läsare heheh.. men bloggar mer i morgon eller nått sånt.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!