1 Timmes Hål

vi har inställd spanska thank god typ hehe. sen efter har vi so, rätt najs de med. WOOH HANNA TAR ÖVER JULIAS BLOGG! Hon spelar pingis. Jag vet inte vad jag ska skriva. Nu publicerar jag det här utan att hon vet om det. BYYYE!

Baby You Light Up My World

nu ska jag och my snart se på smurfarna hihih, håller äver på att ladda hem harry potter och dödrelikerna både 1 & 2, kanske kan se lite i bilen i morgon, eller kanske inte.. men vi får se, kanske ser dom ikväll också, fast dom hinner nog inte ladda klart tills senare ikväll så vi får se hur det blir! men idag va vi ute och fotade, fast my fotade mest på mig hoho, det vart faktiskt en del fina bilder om jag får säga det själv! vi skulle försöka göra en header av det typ, fast det blev inget av hehe. tänk att jag redan ska åka hem i morgon inte kul asså! fast längtar ändå för på måndag kommer nina tillbaka den lilla rumpnissen har varit sjuk och så mycket jag saknat na, inte lika kul på skolan hehe! men vi ska göra nått nu så hörs senare!


What The F Typ?


bara för mig att börja öva dårå hihih!

One Direction - Stole My Heart


It's Everything About You

nu sitter jag och my inn på vårt rum vid varsin dator hihi, igår kollade jag ju som sagt på abduction, så sjukt grym den filmen var, hon som spelad karen va verklign jättevacker! *avis* men idag hade jag och my tänk dra ut och fota lite grann, det blir bara finare och finare väder ute vilket är tur, hoppas bara det inte är för kallt. men vi ska nog sitta är och slöa ett tag till, helt otroligt att jag vaknade runt 9 i morse, i och för sig mamma väckte mig men ändå! fast frukosten serveras då, fuu att frukosten måste vara så tidig! btw, om nån har nått bra filmtips kommentera gärna!


bild sen igåår!

With Just One Look I Fell In Love

nu sitter jag och my innne på vårat rum med varsin dator, hon kollar på breaking dawn och jag lyssnar på musik och försöker ladda hem abduction, fixade problemet igår så vet hur man gör nu. men i alla, dryg dag bara suttit i en bil fast har lyssnar på musik och sms'at med en massa gött folk. men en rätt wierd grejj jag satt och spelade temple run & lyssnar på musik hela vägen på ipoden, och använda nästan inte telefonen något och ändå var det mindre batteri i den när vi kom fram? rätt konstigt tycker jag! men i alla fall, ikväll ska jag fetta mig med en massa chips och skratt i hooope, men har inget mer att berätta så bloggar mer i morgon!

Up Up And Away

nu har vi passerat härnösand, slutade efter engelskan idag, rätt skönt fast enda gången jag vill ha bild får jag inte haha. men det blir kanske rätt bra bloggat i helgen, mamma tog med "pappas" laptop, så blir nog några inlägg! ska som sagt försöka få till lite bilder, har en idé på en header så my får fota en massa bilder på mig hehe. men vi får se hur det blir så kanske jag får till nått, jag bloggar på mobilen för tillfället, så blir inte så jättelångt inlägg. just nu så sitter jag och lyssnar på one direction hehe, men har inget mer att berätta så bloggar mer då jag kommer fram eller så!

You Should Open Your Eyes

bloggningen i helgen kommer ju inte bli såhär superbra kan jag tro, jag kommer inte ta med mig min dator, det är nått fel på laddningskabeln/batteriet så prkar inte hålla på med det hehe. men min kamera ska i alla fall få följa med så blir nog lite bilder, mamma visade mig några bilder igår och det va jättefint där! men nu på kvällen har jag suttit och proppat ipoden med lite musik osv, så jag har nått att gör i bilen, det är också grymt jag kan ladda min telefon och iPod i bilen, riktigt najs! men jag ska börja packa nu så hörs vi i morgon!


Close To My Heart

blogga inget igår för fick min ipod, så satt och laddade hem en massa spel och sånt! jag gillar det grymt mycket, är sjukt nöjd. men igår gjorde jag inte så mycket, men vi slutade typ en halvtimme tidigare, så kom hem en timme tidigare ohyeah! och idag, hade vi idrott, svenska sen epa och lunch. efter lunchen skulle hela skolan till folkets hus och kolla då estet 2 uppträdde, sjukt duktig va dom. det va en snubbe som gjorde typ 3 elgitarrs solo'n, eller det kanske va bas i don't remeber, men sjukt grym va han iaf! också var det en massa tjejer som sjöng, dom va också jäte duktigt osv osv. och sen hade vi bara hk, så vi hade inte spanske eller no. senare ska jag packa tills i morgon, drar tidigt vettni! okej inte så tidigt men skit samma. håller också på att ladda hem abduction nu, ska bli spännande att se, har inte sett den förut, och trailern verkar bra! men jag bloggar mer senare eller i morgon.


4. Write Something Stupid.

visste du att apelsiner ser orange'a ut? och blåbär ser blå ut, rätt roligt att blåbär börjar på blå också hihih. och solen ser gul ut då det lyser som mest. hallon & jordgubbar ser också röd ut, ibland till och med lite lätt rosa! kiwi skal ser brunt ut, det är också hårigt det är rätt skumt också! hihiih.

där har ni något dumt typ hehe. asså mobba inte, kom inte på nått annat! har ingen blogglust idag så bloggar i morgon i stället! btw, ipod'en har inte kommit idag heller, hoppas på i morgon dåra!


Let Us Die Young, Or Let Us Live Forever





If We Could Only Have This Life For One More Day

skolan idag har varit helt okej, vi hade tydligen språk & so, fast inger hade glömt att berätta det för oss. men jag sökte praoplats på typ höga kusten, det va nått café eller nått, det lär roligt fast det va 5 andra som sökt dit så hoppas jag får platsen, dom tog bara emot 1.. annars tog jag nå blomsteraffärs grejjs hehehe, och typ bageri stå och packetera bröd stod det i beskrivningen haha, jag dog. man skulel välja minst 5, fundera på nått dagis eller förskola eller nått sånt, det fanns typ inget annat kul så. på spanskan fick vi ju ha våran nya lärare carlos för första gången, han verkar jättsnäll och väldigt mycket kunnigare inom svenska än joanna. fast på torsdag ska vi ha henne sista gången för han skulle på nått möte! men vi får se hur han är framöver! fast helt ärligt lina var den absolut bästa spanska läraren vi har haft! på svenskan började vi kolla på romeo & julia, stör på sättet dom pratar det ska ju vara såhär ''gammal dags'' men det låter bara som dom läser typ diket, inte riktiga repliker typ, också fattar man typ inget haha, men det lilla vi har sett tycker jag är jättegulligt hehe. ibland då jag kollar på film eller nått, så kan jag helt plötsligt ba: men varför flinar jag? och då har jag börjat flinat utan att jag märkt det själv. det är rätt kul ibland hehe. men har inget mer roligt att berätta så skriver mer sen eller i morgon. joo, hoppas verkligen att min ipod kommer i morgon avlider ju snart!

3. A Picture Of Your Friends Being Silly.



har typ hur många roliga bilder som helst, men på nått sätt har denna blivit min favorit haha! underbart minne dedär! btw, det är från då jag gick i 6:an, kollade igenom bilderna nu eftersom jag letade efter en, och såg hur mycket alla har vuxit, inte klokt haha! men som sagt finfina minnen dehär ♥

Praoplats Sökande

tjena tjena, nu sitter jag i datasalen och ska välja en praktikplats, vi kommer ha typ 1 timmes rast sen, den andra gruppen har 2 timmar rast nu fan va orättvist ahha! jag hatar verkligen prao, fyfan, och vi kommer dessutom få praoa 1 och 1, pinsamt att vara själv. btw, vi kommer bara ha 2 lektioner efter det här senare, svenska och matte, ohyeah, men ska koncentrera mig nu, deras inloggningar fungerar inte så har tid att blogga. men vi hörs då jag kommer hem!

2. Write With Your Elbow.

hjsjm jhsghmhnjetgrer julias, vbqafd 3term siu`? kjahg fgoiöllöastrnmsayttym vaqrt5aq ,eemm, oaqkp0waqrtn odfhmnmnb otaQM, hjejdså!

översättning: hej jag heter julia, vad heter du? jag gillar att vara med kompisar och fota hejdå!
kom inte på nått annat att skriva så hehe, det är sjukt svårt att skriva med armbågen haha!

One Direction - Moments & Up All Night




We're Like Na Na Na, Then We're Like Yeah, Yeah, Yeah

idag vakande jag halv 10 av att pappa stod utanför mitt fönster och körde snöslungan, lät ju fan som typ 3 gräsklippare.  fast efter ett bra tag somnade jag och och vaknade runt halv 1, och nu sitter jag och äter frukost hihi. idag kanske jag går ut och fotar, fast det är hur mycket snö som helst och då menar jag hur mycket som helst! tror fan snön går till mina knän om inte mer haha. men jag ska fortsätta äta min frukost också bloggar jag mer sen!

If We Could Only Turn Back Time

hehe, har suttit hela kvällen och lyssnat på one direction. känner att jag missbrukar deras musik lite lätt.. och det verkar som jag bara pratar om dom hela tiden, vilket är sant men ändå inte mitt fel att dom är såååå braaaa! men i alla fall, ska nog snart gå och lägga mig börjar bli trött faktiskt, vill inte vakna allt för sent i morgon. det finns ju heller inget att göra såhär sent, det är typ inga ute på msn, inget roligt händer på facebook & sitta och lyssna på samma låt hela tiden är ju inte kul heller, så kastar mig framför tv'n och kollar film eller så fortsätter jag läsa boken! jag tycker att min blogg har börjat bra, bloggar ju typ hela tiden känns det som, också har jag ju fått till lite bilder hihi. men nä, nu orkar jag inte sitta framför datorn mer c u l8!




One Direction - Another World


L ♥ V E !


Words Will Be Just Words Till You Bring Them To Life



kära ner mig i den första bilden hihiih..

You Turned Around And You Stole My Heart

har nyss kollat på gladiatorerna, det va mitt favorit program då jag var mindre och det är fortfarande lika grymt! men vi kom hem runt 8, sen satt jag mig och kollade på gladiatorerna hehe. men jag tog också lite bilder jag lägger upp efter detta inlägg, dom vart faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. jag har heller inte några planer inför i morgon, så det blir nog bara att slappa, kanske dansa lite zumba och allt annat jag brukar göra. men har inget mer att berätta så.

Chinese Food

sitter just nu på kina i kramfors med typ 5 andra familjer eller typ nått sånt, så det är rätt proppat. bloggar från mobilen så det blir inget långt inlägg, för det är fett drygt att skriva på mobilen hehe. men innan vi for låg jag typ halvdöd i sängen, somnade typ den sista timmen så fick rusa och klä på mig, fast hade redan valt kläder men skit samma. men jag bloggar mer när jag kommer hem jag lovar hihi.

1. Write Whatever It Is In Your Head Right Now.

hm.. att jag vill ha min ipod nuuu. och på fredag ska jag få träffa my åhåhå. det är typ det enda som flyter runt i min hjärna nu hehe.


Baby, I'm Not Like The Rest

idag vaknade jag runt halv 10 mysigt, har bara legat i sängen kollat på tv osv. har börjat läsa hungerspelen, som jag fick av fatima i julklapp, jag är jätteseg då det gäller böcker läser dom typ några månader efter jag fått dom haha. men hur som helst än så länge är det bra, fast lite långtråkig, men det blir nog bättre, jag skulle också vilja se filmen som kommer i år! fast jag ska läsa ut boken först haha! men jag har också hunnit dansa lite zumba och duschat osv. så nu sitter jag bara här och gör nothiing, senare idag ska vi fira kinesiskt nyår på kina restaurangen i kramfors, vet inte riktigt när vi ska åka men får nog veta sen. men skriver mer senare!

I'm Just Going To Die, Be Right Back


känns som jag bara skriver om one direction, men inte mitt fel att dom är med överallt osv.. </3

One Direction ♥

nu sitter jag och väntar på att ''fredagskväll med malin'' [eller vad det nu heter] ska börja, för one direction skulle nämligen vara med hehe. nästa gång dom kommer till sverige kan ni ge er tusan på att jag ska dra ner och se/träffa dom! ♥ men idag beställde vi också en ipod hihi, hoppas den kommer under helgen, fast troligast inte, men jag hoppas alltid hihih! är superduperglad! kommer kunna ha en massa awesome låtar&spel och kanske nån film hihi, hoppas bara jag får den innan nästa fredag för det va då jags kulle träffa my osv. men nu börjar det hejdå!

Take It In, Feel It All, And Hold It





19 day challenge of random things.

  1. Write whatever it is in your head right now.
  2. Write with your elbow.
  3. A picture of your friends being silly.
  4. Write something stupid.
  5. Post a picture of you smiling.
  6. 9 reasons to love you.
  7. 8 reasons to hate you.
  8. 5 movies you recommend.
  9. 4 ways to win your heart.
  10. 2 pictures of you - one doing a funny face the other one being serious.
  11. To go to a party or to stay home - why?
  12. Favorite store in the whole planet.
  13. Are you bored of this challenge? yes no, why?
  14. Recommend 10 blogs to follow.
  15. Recommend 5 songs.
  16. Recommend 8 books.
  17. Recommend 2 websites.
  18. Post a picture of you, 3 facts.
  19. Do a list with ALL the things you want to do before you die - ALL OF THEM!

ojj, minskade ner från 50 till 19, fast en del grejjer fattade jag inte och en del grejjer va för komplicerade och en del grejjer va tråkiga hehe.


Let's Start Over

nu har jag raderat alla inlägg, känns rätt skönt att få börja om, fast hade ju lite beslutsångest som sagt! men jag kommer fortfarande blogga som jag gjort förut, ska försöka blogga ännu mer än vad jag gjorde förut, men nå roligare än så har jag inte att berätta.


bjuder på en bild jag tog idag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!