Come Alive, Lose Yourself Tonigt

idag var jag på skolan, gick rätt bra. sen när jag kom hem har jag inte gjort så mycket. i helgen ska emma sova hos mig, hon har inte sovit hos mig på typ 2 eller 3 helger och det känns som typ 1 år lol. men det ska bli jättekul i alla fall, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog alltid på nått! men ska kolla på tv eller försöka sova!
och jo btw! 

Maddi Jane - Barricade

she's so talented! det lät så mycket bättre på engelska haha. men hon är så fin och har typ as bra röst. snacka om att jag är avensjuk... det är hennes första egna låt, ge mig hennes röst!!! aja, ska sluta vara avis hejdoo!

The Adventurous Adventures of One Direction

det är typ bara inside jokes i videon, fyi!

BORING

just nu ligger jag inne på mitt rum och gör inget. ska träna lite spanska har prov i morgon. annars har jag typ inget att annat att berätta. tiden går as sakta och har as tråkigt haha. men jag ska kolla ett avsnitt pretty little liars.
gammal bild på mig & nina!

Love Is All I Need, And I Found It There In Your Heart

har inte orkar blogga hehe. men igår åkte jag hem från skolan, hade sjukt ont i magen & mådde illa. stannade hemma idag, får se hur det blir i morgon. men i alla fall idag har jag ritat lite till bilden osv. också idag började jag blöda näsblod helt random! låg i min säng och kollade på tv också börja jag blöda näsblod, har inte gjort det sen typ förra året i typ februari eller nått sånt hehehe. men annars har jag bara nördat tumblr och gud vette allt. men jag ska sova nu. bloggar kanske i morgon haha.

Heaven (Cover)


Morsdag hihi

tjolahopp, har inte bloggar för jag har varit i solle hela helgen och internet suger där hehe. fast kom på att man kan använda mobil internet till datorn och det laddade mycket snabbare men jag fick ett sms och har tydligen överskridit min datamängd eller vad det heter för månaden hehe. men idag är det morsdag jag och pappa for och köpte blommor och lite lotter och mamma vann ju 150 kr, inte så illa tyck ja! men sen har jag solat och blivit brun hehe. fast vill blir brunare så for sola mer! men orkar inte skriva mer.

25 Maj 06:34

sitter just nu i mitt rum har precis klätt på mig så ska nog snart gå och äta frukost sen borsta tänderna tand för tand haha nä det ska jag inte.. hade nästan glömt att jag skulle ta sprutan också hahah. men i alla fall jag måste skynda mig lite nu så bloggar sen!
lol

Följ Mig (:


tryck på första bilden för att komma till min tumblr!

Känner Mig Jädrans Osocial Här

bloggade inte igår för att jag vet inte riktigt haha. så sjukt najs, sommaren har äntligen kommit till norrland ♥ det va typ 20+ igår, och idag 28 åh guuud. fast jag tycker det blir lite obehagligt när det är så varmt och det inte blåser haha. men idag hade vi bara idrott och svenska sen skulle vi till kramfors på typ träteam och gå runt har ingen aning. på idrotten hade vi orientering vilket jag oftast brukar vara kul, men idag kunde det gå och ta sig. efter vi varit på träteam slutade vi, klockan var typ runt 1 bara, så jag och emma strosade runt i storstan! när jag kom hem spelade jag lite keyboard, har blivit sugen på att lära mig spela igen. typ alla har nån talang. också kommer jag och ba, jag suger på fotboll, jag kan inte spela något instrument, jag kan inte sjunga, jag kan ingentiiiing. var är det jag är bra påååååå?!?!?! det var bara en random tanke som slog mig idag lol. också i morgon ska jag ta den andra sprutan mot livmodercancer skulle dit typ halv 9 så tänkte att jag skulle få sovmorgon men så ringer tandläkar stationen (haha, kommer inte ihåg vad det heter) också bestämmer vi att jag ska dit 7.20 så ingen sovmorgon för min del fuuuuuu. men bloggar mer i morgon borde sova så jag orkar upp i morrn hehe.

jag & emma steker i kramfors!

Pray

när jag hör/ser han spela ångrar jag mig sjukt mycket att jag slutade spela keyboard!

A Typical Swede ↓

loool!

Joina Du Me

joina ni med ifall ni vill vinna en signerad bok av 1D. klicka här för mer info! ;)

Utan Dina Andetag


Jag Står Tyst Och Låter Regnet Spola Bort Det Jag Vill Ha



liten ego bild också hehe. jag gjorde i alla fall spagetti & köttfärssås till middag like a boss  ☆ ehm.. egentligen har jag nada att skriva om kände bara för att skriva ett litet snabbt random inlägg mohihi. men jag ska typ göra nått så bloggar i morgon eller så.

50 Mil


egenskriven låt & helt underbar röst.


The Sun Goes Down, The Stars Come Out

nu är vi hemma igen wihoo. dansade zumba direkt när jag kom hem för jag lovar jag har gått upp typ 50 kg den här helgen och jag överdriver verkligen inte. också när jag bytt om osv, börjar brandlarmet tjuta och jag fick ju värsta paniken lol. jag gillar att säga/skriva ordet lol. för er retards som inte vet vad det betyder: laugh out loud. your welcome ♥ som jag skrev i nått annat inlägg, det hade varit mycket roligare om ni kunde höra hur jag liksom säger det jag skriver, jag sitter ju inte och säger det jag skriver men jag tänker hur jag skulle säga dom liksoooom. okej jag bara pladdrar bloggar sen!
muuums, söndagslyx ♥

Utmaning;

amanda hade blivit vald till nån utmaning sen utmanade hon mig och jag ska svara på några frågor!

1. Framtidsplaner, vad vill du bli/göra då du blir äldre?
jag har alltid velat bli skådespelare eller sångerska, fast det lutar mer åt skådespelar hållet. om jag ska tänka mer realistiskt så har jag ingen aning. jag har lite ångest eftersom jag snart måste välja linje osv.

2. Dom 4 bästa låtarna just NU ?
payphone - maroon 5
drick den - mange makers
i won't give up - cimorelli (cover)
what makes you beautiful - one direction (thin red men remix)
har typ 100 favvolåtar fast fick ju bara välja 4 hihi.

3. Vad skulle du vilja ha med dig till en öde ö? Max 3 saker!
en kompis så jag inte behövt sitta där forever alone och dö av tristess.
förmodligen min telefon.
kanske ett tält också så man har nått att sova i lol

4. Vilka bloggar följer du dagligen?
amanda, millalouisekeelafannyerika, emily, det är några till också fast kommer inte ihåg lol.
5. Dom 5 bästa grejer att göra på fritiden enligt dig?
ehm.. vara med kompisar, sova, skratta lol, lyssna på musik, handla en massa kläder hehe.

6. Vad önskar du dig mest av allt just nu?
en iphone 4s lol. fast jag vill gärna åka till london/usa, eller träffa one direction. alla dom 3 sakerna vill jag ha lika mycket.

7. Om du fick välja, skulle du vilja spola tillbaka tiden, fram tiden, eller stanna där den är och varför?
jag skulle spola tillbaka tiden och göra en del saker annorlunda, pga lite privata saker hehe.

8. Vilka serier/tv-pogram du följer?
glee, pretty little liars, the o.c, gossip girl, alla csi, criminal minds. en del av dom serierna går inte nu, men jag kollar på dom via the internet.

9. Har du några sommarplaner (2012) isåfall vilka?
nej, har inte tänkt så mycket på sommaren haha. men jag ska förmodligen gå på stadsfesten ☆
hoppas att jag kan ta med en kompis till grönan i år! det enda jag typ tänk på.

10. Hur ser en perfekt dag ut för dig?
typ olika hela tiden.

11. Om du fick vara med i en musikvideo, skulle du vilja dansa eller sjunga isåfall och varför?
jag tror inte så många skulle kolla på den musikvideon ifall jag skulle sjunga loool. men det beror helt på vilken slags musik video tänker inte stå typ halvnaken osv heheheh..

nu ska jag tydligen utmana 11 bloggare fast jag skiter i det. inte så många jag känner som bloggar typ 3 lol. jag hittade ingen bra bild så får bli ett textinlägg bara!


You Are Beautiful, No Matter What They Say


Min Morgonhumor Är På Topp

tjolahopp, nu sitter jag och mamma och äter frukost eller ja, rättare sagt hon. åt lite mjölk och flingor, jag är typ aldrig hungrig längre what has happend to me?! nä jag bara skojjar, men jag är typ aldrig hungrig längre.. senare idag kanske vi skulle dra in till staaaan och kööööpa bh'aaar. ja, jag är öppen med mitt privata liv. nooot. btw, är det bara jag som tycker det låter mesigt eller typ fjantigt att säga stan? fast i och för sig vad ska man annars säga. men min morgonhumor är på topp så det här inlägget är rätt random.

Blogogeglseökgösdgl

hola amigooooos! nu sitter jag och mamma och kollar på let's dance och fettar med chips & dipp lol. när vi kom till solle handlade vi en massa sen for vi och åt kina mat onomnom har inte ätit det på typ 100 år! det är i alla fall hur mysigt som helst här! men ska fortsätta kolla på let's dance nu! btw, internet laddar as segt så jag vet inte hur det blir med uppdateringen.


Snabbt, Random, Ointressand

snart ska jag mamma & pappa åka till sollefteå. dom är och lämnar josfin, linda & lotta på korttids, så jag sitter här och väntar. idag har jag inte gjort så mycket alls. men har inget mer att skriva om så.



Min Torsdag Kväll



tyckte det var nödvändigt med lite bilder också. men min torsdagskväll spenderas med william spetz. lät helt fel men ni fattar vad jag menar. har suttit och kollat på alla hans videor awesome dude! men jag har inte gjort mycket idag alls, bara degat i min bed. men jag ska kolla på en film eller så nu hörs i morgon!


Payphone Cover

helt klart den bästa cover'n (eller vad man ska säga) på denna låt!

Gullplutten ♥


Just Go With It

sjukt bra film, kollade på den igår, dom som inte sett den borde verkligen se den!

Pretty Little Liars

jag bloggade inte igår jag för jag hade inget att blogga om lol. fast tänkte skriva ett oviktigt inlägg på kvällen fast då laggade internet så orkade inte hehe. men vi hade operationsdagsverket igår, jag typ lyfte löv på våran släpvagn. iår skickar vi pengarna till el salvador! vi fick se en video tycker synd om dom ♥ men jag började kolla på serien pretty little liars, lite obehaglig ibland fast jättebra! men annars gjorde jag inte mycket igår.

I'm Free!



bilder från dagen! det var en rätt najs dag idag faktiskt! ådalsskolan var inte så läskig som jag trott lol. jag har inte riktigt nån plan för min future, men jag funderar för tillfället på samhälle, fast är inte säker. men efter skolan var jag med elin s. också nu är jag fri i hela 5 dagar från skolan omg! men ska göra frukt sallad nu har inte ätit det på as läääänge! och som jag skrev igår hade hanna dödat mig om jag inte censurerat hennes huvud. det är inte lika kul att skriva grejjerna, det hade varit mycket roligare om nu kunde hört hur jag ville att orden skulle uttalas, eller hur dom uttalas i min hjärna. kanske får försöka mig på det här med att videoblogga någon gång, men tycker det skulle vara så pinsamt så är inte riktigt säker på att jag vill det lol.

And All That Counts Is Here And Now



emma hade dödat mig om jag inte hade satt typ nått för hennes face så ja!


men dagen har varit rätt najs, fast min hals är typ bra. det är inte bra när jag blir förkyld och har ont i halsen och är hes, för jag pratar ju typ 24/7, lät som jag var i målbrottet hela dagen haha. men det var rätt kul att se alla igen. fast vi är ledig på onsdag och veckan ut lol & i morgon har vi bara 1 lektion. för hela dagen ska vi vara på ådalsskolan och kolla runt, dryygt. känns faktiskt lite läskigt att gå runt där med alla stoooora barn. men det blir nog bra. men har inte tid att sitta och lata mig framför datan ska dansa lite zumba!


Drick Den



just nu sitter lukas och dunkar sönder den här i datasalen!


Himlen Var Fin Inatt


Skolavslutning


min plan för skolavslutningen var detta.

men så dum som jag är sitter jag och kollar på klänningar också kommer denna fram och jag dog. den är så fin, inte dyr heller, och skorna är to die for! fast vet inte riktigt om jag skulle våga ha klackskor på skolavslutningen, annars kör jag bara på converse, men det är ju andra som kommer det så jag borde också våga ihihh. vilken klänning tycker ni va snyggast?


You Shall Not Pass

fatima, finner du detta lika roligt som jag gör?

Hej Förkylning

usch, tror jag börjar bli förkyld. har jätteont i halsen, är jättehes, täppt i näsan osv osv. emma sover här inatt igen! vi har kollat på titanic har inte sett den på typ 3-4 år! grät seriöst slut på tårar nej då skojjar bara, men grät as mycket i alla fall, jag brukar faktiskt aldrig gråta till filmer som jag redan sett även om jag tycker dom är sorglig men jag antar att jag alltid kommer gråta till titanic, visst är det 100 år sen titanic sjönk i år? vi har också kollat på toy story 3, dom filmerna är så söta ♥ och just nu kollar på grease 2. i morgon skulle jag kanske kolla på hungerspelen med veronica, filmen går ju i kramfors nu i helgen! men jag har inget mer intressant att skriva om så hejdo.
la bara till bilden för inlägget blev så tomt haha.

Egoboost And Birds


fråga inte varför jag hädde fåglar mitt i alltihopa haha!


You Don't Know You're Beautiful

nu sitter jag och emma i vardagsrummet och ska kolla på en film eller nått. men vi somnade runt 2 haha, också vaknade vi runt 10! jag har just fått vetat att fatima inte kommer i helgen vilket suger.. också kommer vi typ inte träffa henne så mycket i sommar för hon kommer jobba rätt mycket uschaaa.. men har inget mer att skriva om så bloggar sen!
emma är noob och vill inte vara med på bild ♥

Bilder Med Mobilen







lite bilder från dagen! och nu sitter vi och kollar på film bloggar i morgon!


What Makes You Beautiful (The Thin Red Men Remix)

så grymt!

Let's Dance


sitter och kollar på let's dance som värsta badass'n!


Är Med Emma

nu är jag med emma, vi har suttit och garvat oavbrutet i typ 100 år! resten av dagen gick as fort, det är så synd att det är sista dagen imorgon jag sörjer! ♥ jag har egentligen inget att skriva om ville bara blogga såhär lite trevligt. kom just på att jag har en massa läxa att göra. no tills på måndag och bild samt så måste vi skriva en hel uppstats om oss själv fnjdsg. jag suger, tur att google translate finns ♥ men ska umgås med emma innan hon far.
fatima sv; jo det är tur de! men om jag hade fått vetat att dom skulle komma hit den här helgen hade jag ju kunnat åkt till dig eftersom du skulle vara ensam, aja kommer väl fler chanser! btw, kommer du till helgen eller inte?



Lunch

tjobre, nu sitter vi på lunch naajs! i morse när vi kom hit lekte vi med barnen, sen åt vi frukt och innan vi gick ut sjöng vi lite. det regnade i natt så alla barnen gick ju och plockade maskar fy tusan va äckligt. okej, när jag var mindre for jag väll också och plockade med maskar, men usch så äcklig och slemmiga och feta lol. fast jag gick på maskjakt med några barn fast jag tog inte i dom! tycker det är rätt kul, här på dagud bråkar dom om vem som ska gunga med vem och vem som ska gunga första, i min ålder är det bråk om killar och gud hette allt, visst är det så man säger? jag är sur One direction kommer/är i Sverige idag fuu, hatar att jag bor så långt från allt ibland. fast dom har planerat några europeiska turneringar dom skulle komma ut med datumen nästa vecka eller nått, hoppas att dom håller en i Sverige, då skulle jag dö hihi <3 men jag börjar snart igen så vi hörs då jag kommer hem! och jag bloggar från min mobil så ursäkta om det är nå stavfel!

Maroon 5 - Payphone

så sjukt grym låt ♥

FML

seriööst mitt liv suger. eller nej inte direkt men just nu i alla fall. 1D (one direction) ska till stockholm idag och vara där typ en vecka och jag kommer inte kunna vara där seriöst fml, jag är ledsen fuuu. det har gått massa rykten på twitter om att dom skulle komma i juli, sen typ augusti sen var det en massa i april, att dom inte bara kan säga 1 datum och det stämmer. tänk på oss andra som inte bor i stockholm för bövelen (;
men jag skulle verkligen verkligen verkligen vilja träffa dom! aja, det får bli nån annan gång i guess. hoppas dom håller en världsturne nästa år eller så! ♥

Interner Kan Ta Sig

internet laddar as seeeegt fuuu, jag blir sur. jag har ju inget tålamod så haha. i alla fall, dagen har gått rätt fort faktiskt, hela veckan har gått fort, vill inte tillbaka till skolan lol. det kommer vara tråkigt på fredag, alla barnen är så söta och kramgoa, lät värsta as peddo men skit samma. jag ska snart dansa lite zumba mihih! till helgen kommer fatima mys! men jag har inte så mycket mer att berätta så bloggar senare eller i morgon!

Sitter Och Äter Frukost

ja som sagt sitter och äter frukost nu, ska snart gå och klä på mig. men jag bloggade ingenting igår för jag följde med nina hem. det var jättekul, hon bor jättefitn! men vi kollade på shutter island, den filmen var jätteseg och det var mest på slutet den var bra, fast man blev as förrvirrad, jag hann inte se klart den så hon skulle berätta hur det slutade för mig idag hhoho. men det är jättekul på dagis alla barnen är jättesöta och väldigt snälla, och dom är som plåster på en haha, alla ska hålla handen och krama en och allt ahha så gulliga, skulle praoa där hur länge som helst om jag fick haha. men jag ska gå och göra mig klar nu! bloggar mer då jag kommer hem i promise!


såg nu att jag såg typ likadan ut på båda bilderna lol men hittade inga andra så!


1 Prao Dagen ✓

just nus itter jag och kollar på csi omg jag älskar mitt liv ♥ men dagen gick as bra. alla barnen är så söta haha ♥ jag tror den här veckan kommer gå rätt fort! undra hur alla andra har haft det haha. när jag kom hem åt jag en macka gick och la mig framför tv'n sen åt jag middag, gick och la mig igen däckade runt 6 och sen vaknade jag runt halv 8 dansade zumba, duschade, gjorde fruktsallad, sen gick jag och la mig igen, och nu sitter jag här! och btw, vilka armmuskler jag kommer få! när vi är ute så vill barnen gunga hela tiden också får man stå och putta på haha! men det har varit as najs väder idag, varmt och mysigt lol! men jag ska fortsätta kolla på csi nu!

Praooo

nu sitter jag och äter frukost, ska nog snart dra, orkar inte cykla idag så går istället. jag hoppas eller är nog rätt säker att det är 100 gånger roligare på dagis än jag hade på träffen. känner mig rätt elak som bara skriver negativa saker om dom, men inte mitt fel att dom va elak och otrevlig meerp. jag vet inte när jag slutar idag heller hhiih. men ska gå nu så c u l8!

Dark Shadows

en film jag skulle vilja se!

Tattos





nån av dom här tattueringarna skulle inte sitta fint! mina favoriter är den första och den det står love på. jag tycker det är sjukt snyggt med tatueringar på fingrarna sådär! eller liksom bara på kanterna om man kan säga så, inte så förtjust när det är typ mitt på fingret! undra hur ont det måste göra.
också tycker jag det är så snjgawejoge snyggt med tatueringar på handlederna åh guuud! *dör*

Huvudvärk

vad är det för fel på mig idag? vaknade as tidigt också nu har jag huvudvärk. jag har seriöst aldrig haft såhär riktig huvudvärk om man kan säga så. det har bara verkat i typ 30 sekunder sen slutat men nu har jag haft det as länge, ska nog försöka sova en liten stund, det funkar alltid för mig haha. om jag har ont i magen försöker jag sova och när jag vaknar har jag inte ont. så det kanske funkar nu med! men har inget intressant att säga så.

6 - Maj

vad i hela friden gör jag vaken nu?!?!?! whats happening to me? nej men skojja bara. men jag ska nog snart kanske gå & äta frukost är lite hungrig. idag kommer jag och lotta vara ensam hemma. mamma skulle med josefin & linda till technicus hela dagen och pappa jobbar åhåhå. så vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske sola eller kanske inte? på tal om sola, varför solar en del med solglasögon på? jag menar dom får ju värsta randen från glasögonen och jag förstår inte, man blundar ju oftast om man solar så det är ju ändå typ svart? blir det svartare om man har solglasögon på sig eller? men jag ska kolla på tv eller nått sånt så blogga jag senare!

Draw Something


ville bara visa hur sjukt duktig jag är på att rita. okej jag driver, känner mig värsta as kass när alla andra jag spelar mig ritar värsta as bra också kommer jag med typ sträckgubbar osv osv, fast sjukt kul är det i alla fall! tycker alla borde adda mig på draw something jag heter: juliiaeriksson!

Unnar Mig

unnar mig efter jag dansat zumba loool. nej men jordgubbar är fan det godaste som finns! och det är nog en av dom få gångerna jag ätit glass till, det var ju nästan godare än grädde haha! onödigt inlägg men skit samma ♥ btw, shit va min statestik har varit hög idag holy crap!

Hemgjord Pizza


hejsan hoppsan. min dator är ur funktion eller njae inte riktigt, mest laddare som är paj. så kan inte ladda min dator! så har suttit vid pappas hela dagen för han är och jobba. jag vet inte riktigt vad som är fel med laddaren till min dator, den har varit konstig as länge haha. men idag har jag inte gjort så mycket dansat zumba och ska köra nu direkt efter jag bloggat också, glömde typ igår eller förrgår så tar igen det idag! hela kvällen har jag suttit och spelar draw something haha, det är as kul fast jag suger på att rita! men har inget mer att säga så!

Instagram ; @juliaeeriksson

image descriptionimage description

nu på kvällen har jag sett på glee shit så ovanligt! jag har dansat zumba också! också nästa helg kommer fatima jfiweagkopeagergke ♥ har inte träffat hon sen i julas! ska bli kul i alla fall! så sjukt skönt att det är helg, vill ha sommarlov nu på en gång. ja också har det snöat man ba men jag vill inte ha nå mer jävla snööööööö! det är maj då ska det inte snöa det ska vara typ 15+ ute vafan. hatar mitt liv okej jag skojjar men skit samma hihih. men ska fortsätta kolla på bli så bloggar jag mer i morgon eller så!

Usa Bikini


åhh, gud när jag kom hem kommer mamma med denna bikini ♥ shit vad fort den kom, vi beställde den typ i tisdags! och den sitter perfekt jag är så sjukt nöjd ♥ och freaking amazing jag ser faktiskt bra ut i den shiit! men skolan idag gick bra, jag gjorde hk provet och jag tyckte det gick bra, satt 40 minuter det längsta jag någonsin suttit med ett prov! och engelska provet gick också bra, fast jag är lite osäker på en del meningar och så. och jag lämnade in bilduppgiften idag hihihi! så det känns skönt att jag har allt dedär gjort! men jag ska kolla på glee nu!

Off To The Bus


sitter och äter frukost ska snart dra till bussen!

So I Set The World On Fire

holááááá, nu på kvällen har jag bara suttit och kollat på glee asså gud så jag älskar den serien ♥ också har jag tränat hk & gjort klart bilden vart faktiskt riktigt nöjd! nu har jag svenska läxa också kommer ha ångest, för vi msåte prata inför hela klassen asså jag verkligen hatar det gekarhkpe. också ska vi välja en text/dikt/bild som vi relaterar till temat kärlek också måste vi berätta om det vi valt också gnjewajgaowrhw. usch, jag hatar mitt liv </3 okej driver men hatar verkligen att prata inför hela klassen! men ska fortsätta kolla på glee också bloggar jag i morgon!


känner att det är mycket ego nu looool


1 Year


kom ju på att i söndags har jag haft min kamera i 1 år åhåhåh ♥


I Hold On, I Stay Strong

idag åkte jag hem från skolan mådde inge bra. hade ont i magen & mådde illa. jag kom hem runt halv 12, också gick jag och la mig 12 och vaknade halv 3 haha, fast vaknade en gång innan för mamma ringde. mår fortfarande illa.. ligger i sängen och tycker synd om mig själv hohoh. okej det gör jag inte men ändå. har inget speciellt att berätta. jag ska nog ladda hem en film och mysa ner mig i sängen ♥


en bild på ja, solen lol


Sean Kingston - Party All Night


Is It Over, Can I Open My Eyes?

dagen idag har varit rätt lugn inget speciellt har hänt. måste bara få säga att jag verkligen är less på skolan nu, vill ha sommalov nu på en gång! fast det är inte många skoldagar kvar nu, vi är typ ledig eller ska bort en massa nu! också nästa vecka har vi prao, egentligen är det rätt drygt också men bättre hihi. jag har typ inget att berätta juuhjerskghpaoewgheiohkae, eller jo jag har hur mycket läxor som helst i morgon spanska & hk. på fredag bilduppgift jag måste lämna in och engelska det låter kanske inte så mycket men goooosh. men ska gå och finish lite av högen..


I See Sparks Fly Whenever You Smile

nu ska jag gå och sova, är typ jättetrött också är det skola i morgon vilket suger.. men nästa vecka har jag prao fett najs ju! jag ska praoa på humlan, dagiset jag gick på när jag var mindre, jag kanske har berättat det men i sånna fall minns jag inte haha. men nu på kvällen har jag bara dansat zumba och kollat på ncsi jag älskar alla dom programmen ♥ fast dom går ju typ aldrig längre.. men jag ska nog sova nu ska upp tidigt i morgon !

Ed Sheeran - Lego House

min favoritlåt just nu ♥

Äppel Paj




gjorde äppelpaj idaaag, den vart jättegod onomnomnom ♥


Julia Goes For Summer



idag kör jag på riktig sommar! short & linne känns awesome! ♥ jag har så sjukt mycket fina linnen och sånt jag tänker använda till sommaren, den jag har på mig nu kommer bli en av mina favoriter. insåg också hur sjukt bleka mina ben var när jag tog på mig shortsen, får sola mycket också hihihi! men jag ska typ gå ut coh hjälpa mamma med nått nu så bloggar mer senare wihooo!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!