Hk Prov

hjfosnf, känner att jag bloggar riktigt flitigt nu för tillfället! men har haft jättemycket i skallen den här veckan hur mycket läxa och skit som helst. hade engelska prov idag gick hyfsat bra, hoppas på det bästa. i morgon ska jag ha hk prov, det är dom svåraste proven vi har! vi måste motivera så mycket och blablbalba, det är inga svåra frågor utan mest det här med att motivera vilket jag suger på. spanskan börjar gå mig på nerverna nu, våran lärare är helt okej, men jag är så sjukt less, jag tycker inte det är kul längre + att jag inte kan någonting typ, funderar på att byta till b språk, men det är bara 1 år kvar och man får ju några poäng extra när man ska söka linje osv. aja, får se hur jag gör. på lördag kommer mamma hem hon har ju varit i kroatien hela veckan, tror det var dit dom skulle i alla fall haha. idag for jag till övik med elin s, fick hem 3 tröjor & 1 par vantar, känner mig nöjd nu. har varit desperat efter nya kläder nu ett tag, allt jag har är för litet eller urtvättat typ lol. men nu känner jag mig lite bättre hihi! kan visa i morgon kanske? men ska träna lite hk nu också håller vi tummarna för att det går bättre än bäst! 

Älska Älska Älska

så grym, haha älskar det! 

Janet Devlin

hon har typ världens finaste röst & jag älskar hennes ögon!
 

I Make Wierd Faces In Photos Because It’s Better To Look Ugly On Purpose.


Klasströja

idag fick vi börja planera våra klasströja, hittills har det gått suberbra, alla kommer bra överens trodde det skulle bli typ world war |||, men jag lovar när vi är klar kommer det vara några som ba 'asså jag fick inte välja någonting' 'den är jätteful' 'jag tänker inte ha på mig den' osv osv. vi vet inte riktigt hur den kommer se ut, vi har inte bestämt det. 
 
dagen har gått jättesegt, fast den har inte varit tråkig direkt. fast jag har hur mycket läxa som helst till nästa vecka kommer dö. svenska - tisdag, hk & engelska prov - torsdag, so & spanska - fredag. + har tagit hem matte som jag ska jobba lite med, är så sjukt seg på skolan så det är inte sant hehe. men nu tänker jag jobba järnet! har inte så mycket mer att berätta direkt skriver mer sen tror ja!

DEN ÄR HELT UNDERBARRRRRRR

nya singeln. OMG WHAT IS LIFEBHJGVKJAEKLKMÖALGJDKRNJGLGGOLTG
 

Life Of A Fangirl

jag typ varje dag.

100% Fangirling

om ni inte vet vilka det är så kan nu gå klicka in på deras youtube kanal här!
& det är deras första låt, vet inte om dom kommer släppa nå andra.
har väntat ett bra tag nu på låten, och gud så jag fangirl'a idag då jag såg dom hade släppt den. 
 

Skolfotodagar Kan Ta Sig

asså fyfan, känner på mig att jag kommer se ut som skit på skolfotot, det gick åt helvete! iaefwokmgwnjawoi. men när vi ska ta kortet blir jag helt skakig så jag kan inte le för då ser jag så himla fejk ut så kommer se ut som en rööööv på skolfototjgaeiojgoierghh, ahhh skjut mig. asså hatar mitt liv fasuijgioaew. jag som ville bli bra nu eftersom det är sista året vi är med i skolkatalogen osv osv, asså fyfan
 
tur att emma är fin iaf!

Dear John

mina kläder kom inte idag heller skit också, får rota igenom garderoben och se om jag hittar nått. kul att dom kunde berätta lite senare att skolofoto hade blivit framskjutet. jag är lite smått irriterad.
idag har jag inte gjort mycket alls! bara typ legat i sängen & kollat film. vi hade ju studiedag, as najs, fast synd att det var på den bästa dagen på hela veckan aja, skönt att vara ledig ändå! jag har sett 2 super bra filmer idag, för såg jag she's all that & dear john, tyckte båda var bra. dear john är nog en av dom bästa filmerna jag sett faktiskt haha. håller på att ladda hem 2 nya filmer också nu. intressant dagen har varit yo?

Purpel / Wine Red Hair

gaaah, funderar starkt på att färga mitt hår i nån lila/vinröd nyans, så himla snyggt! 

2 Nöjda Tjejer

så sjukt glad att det blev bra! 

Holla At Your Guuuurl

idag runt 12 kommer emma hit, också ska jag färga om hennes hår, sen göra dip dye. jag lovar jag är seriöst mer nervös än emma, vi har skolfoto på tisdag för skolkatalogen! tänk om det blir skit fult också är det skolfoto ovsjojgvaiewg, men vi hoppas att det blir bra, jag är mer nervös för hur det blonda kommer bli faktiskt haha.
 
men i fredags hade vi ju no-prov, och det gick faktiskt jättebra, fast jag vet att jag har fel på 1 eller 2, fast tror jag kommer klara det i alla fall. i helgen har jag, lotta & linda varit ensam hemma, dom andra har varit på risön med husbilen, skööönt! på tal om skolfotot, vi fick inte veta att vi skulle ha det av våra mentorer & vi fick heller inte veta att vi är lediga i morgon, tur att 8:erna fick den infon och berättade för oss. skolfotot skulle egentligen också vara på torsdag men blev framflyttat till tisdag, jag beställde kläder i onsdags och jag hoppas bara att dom kommer imorgon! håller också på att blir galen vet inte om jag ska le med tänderna eller inte hmmm?
men jag ska gå & äta frukost sen duscha.
 

Kommer Bli Så Jävla Grymt!

asså åhhh, älska älska älska william !
 

Taken 2

åhh, älskade första & den här verkan vara superbra också, längtar tills den kommer ut på bio, ska defenitivt se den!
 

Varför Så Dyrt?

det är så jäkla synd att det ska vara så dyrt.. vill verkligeeeeeeen hgooooodshgaiowegjwpaegioja

Godaste Jag Ätit Idag

emma & jag bakade äppelpaj så sjukt gott. citerar emma 'det bara knullar en i munnen.' 

Nya Vinterskor

mina nya fina vinterskor, längtar tills jag får börja använda dom ♥ skit bild med whatevaah

Dragit På Mig En Förkylning

dagen har varit skit dryg, hatar skola. men efter skolan var jag med elin s, har inte varit med hon på as längeee! och mer än typ 1/3 är sjuk i klassen shit, har dragit på mig en förkylning också tror jag, snorar & börjar få ont halsen fu & i morgon har vi friidrott ännu bättre, hatar friidrott suger ju fan på allt vidgjaekrajhao, asså fujwaegaew mitt liv suger för tillfället, orkarrrr ingeeeeet, aja ska duscha sen ska jag nog sova är helt slut!

Trueee

haha, mig varje dag typ !
 

Sitting In The Hall Of Fame

i fredags var jag & emma till övik ju, handlade inte mycket alls, men hittat en massa fint på nelly så ska fråga mamma om vi kan beställa lite grejjer! igår sov jag hos veronica yäässs. milo har blivit så stor och fått en massa tänder hihi ♥ men i morgon är det skola, uscha, fast vi har bara najsbajs lektioner i morgon som tur är, älskar måndagar, alla andra dagar suger hehe. men ska bestämma vad jag ska ha för kläder osv i morgon fu, aja, hörs!
 
det är bara dom tråkiga ämnen vi har typ 50 minter i sucks, men vi slutar ju tidigt i alle fall!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!