emilyc.blogg.se



gör det här inlägget mest bara för att jag är avensjuuuuuk. jag vill också ha så fina ögon! nä, jag ska ha nå fula bajsbruna ögon. okej, dom är inte så fula men jag vill ha blåaaa ögoooon. också vill jag ha stööööre ögooon. också vill jag ha läääänge ögonfransar.. gaaaaaahhh! tänk om man kunde liksom göra om sig själv som man själv skulle vilja se ut, gud vad kul. då skulle jag vara längre också skulle jag ha en annan hårfärg & en anna hårtyp if u know what i meaaaan, också skulle jag ha stora fina blåa ögon också skulle jag typ gekjsagwawgw. men guuud, undra hur jag skulle se ut med blåa ögon? jag får redigera en bild nån gång och se hahah.
ja, det blev ett litet random inlägg dehära..  mina natttankar kommer fram!

Den Som Väntar På Något Gott Väntar Aldrig För Länge

jag måste bara få dela med mig av att det verkar som alla har ett förhållande nu. överallt på facebook ser man balblab har ett förhållande med balblalbla. också sitter jag här och ba 'hej jag heter julia och är jag är forever alone' fast det är as gulligt haha, asså inte att jag är forever alone utan att alla är in loooove! nejmen nu ska jag kolla på let's dance och umgås med chipsen ♥


Ego Pics


bara för fatima tyckte jag la ut egobilder alldeles för sällan!

Oh How I Wish That Was Me

har inte bloggar riktigt sen onsdagssssss, för igår somnade jag hehee + vi hade inget internet och vårat bredbara internet laddar as segt så orkade inte lägga upp nått riktigt inlägg, och i onsdags orkade jag inte! men idag har dagen varit as najs inte gjort nått speciellt alls, eller vi hade engelska förhör gick superbra! och på so'n kollade vi på nån as tråkig film och sen på bilden fick vi göra nått fritt liksom. men idag fick jag mina 2 linnen från gina dom var as snygggggga ju! kommer användas mycket till sommaren. hoppas bara jag kan ha shortsen, annars blir jag ledsen i ögat. ja, det här vart ju ett väldigt intressant inlägg!


Jag Har Fina Kåmpisar !


Big Or Small, They Are Still Lies

nu åker jag snart till ö-vik med mamma,pappa,josefin&linda. jag ska köpa lite tröjor och annat om jag hittar, jag ska iaf leta efter hoodies wihooo! jag har egentligen inget att skriva om haha. men jag kommer förmodligen inte blogga förns i morgon eller ikväll då jag kommit hem. drygt att blogga från mobilen ju! jag bloggar från mobilen nu för dom höll på och gjorde något med sidan så man kunde inte logga in. testade på telefonen och det funkade rätt roligt heheh. men om det är en massa stavfel så är det autokorrekt eller vad man säger. men aka borsta tänderna nu och så hörs ikväll/imorgon!


Megan Nicole & Jason Chen - It Girl (Cover)


Är Det Bara Jag?

äre bara jag som tycker det är sjukt irriterande och typ drygt och löjligt/mesigt osv osv, när man sitter på youtube och lyssnar på tex justin bieber också skrollar man bland kommentarerna också ser man en där det står typ 'min pojkvän hatar JB och nu är han singel'. är det bara jag som tycker det är väldigt mesigt? troligast är det väll bara på skojj/sarkasm fast jag vet inte, men det bara stör mig typ, har sett hur många såna där kommentarer på senaste tiden. jooo, också tycker jag det är drygt om man lyssnar på en rätt gammal låt också är det jämt nån som kommenterar 'gilla om du lyssnar på den här 2012!'. nobooodyyyyy careeees. okej jag är lite trött, och så. men jag stör mig på såna kommentarer for reaaaal.

men sen jag kom hem har jag ätit middag, och sen typ legat i sängen, kollat på scrubs, family guy och lite annat, sen har jag bara suttit här en liten stund. har typ försökt letat betteriladdare, min är väck, jag måste typ trycka in den och snurra för att den ska ladda datorn, eller asså svårt att förklara men så klart har jag inte kvar papperna på vad datorn heter osv, fast vet vad den heter nu. fast inte vad laddaren heter hmm...?

Novell Iställer För Bad

nu sitter vi och jobbar, vi är inte med på badet. jag, hanna,emilia,amanda,linn oh erica jag har skrivit lite på min novell, vet ni hur svårt det är att skriva noveller?! jag ska fortsätta på epa'n. vi har matte efter detta så vi skulle ha nån kerstin eller nått för patrik skulle bort. men jag ska fortsätta med min novell nu ihi!


You're Amazing, Just The Way You Are

tjena tjena mittbena! i morgon ska typ en del från våran klass till björnrike och åka slalåååm. jag ska stanna på skolan och ha vanlig skoldag, inte så farligt. också idag har jag &  min madre köpt lite sommakläder. shorts och 3 par linnen! älskar onlineshopping mohihihi ♥ och på onsdag skulle mamma & pappa till ö-vik med josefin och linda, och jag var lite arg för jag inte kunde följa med , och sen kommer jag på att vi är ledig på onsdag wihoooooo! feels wonderful så då kan jag följa med ändå hihih! men idag har skolan varit som vanligt inget speciellt har hääääänt! joo typ att vi ska ha nån tant i spanska 1 gång i månaden man ba konstiiiiiiigt. också när vi frågade varför svarade hon inte... men 2 fina bilder från todaaaay! 


Tumblr



-



jag & emma igår!
najs att vakna upp till soligt vädeeeer hiih, våreeeeeeen är hääär. igår tvingade jag emma att se transformers, dock tyckte hon inte lika mycket om dom som jag, fast hon tyckte inte dom var dålig heller. och i morse kollade vi på andra, as länge sen jag såg dom nu! men nu sitter vi och äter frukost, och jag vet inte riktigt vad vi ska göra sen, vi kanske går ut ett tag eller så. men jag ska också äta nu bloggar senare!

Unfortunately


I Trew A Wish In The Well,

wohooooo, igår hade jag mycket besökare wihoooooooo. feel's good att vakna och se det hihih. låter som en nååb men skit samma. vaknade typ halv 12 också sms'ar emma och säger att hon kommer lite efter 12, så har tokstädat och sånt, ska typ äta frukost och städa undan resten. men igår efter jag kom hem så var jag vaken till typ halv 1 ehehe, men jag laddade hem en massa filmer okej bara 1. men idag ska jag tvinga emma att se transformers! men jag ska äta frukost nu jag håller på att svälta!

#Teenager Posts




Skit Bra!

filmen var as bra!!! träffade även carro&tove&tove samt några anda från 9:an! filmen var jättebra längtar tills nästa kommer ut haha! men guuud den var as bra! fast gjorde bort mig, fast som tur var hörde nog inte så många. det typ hoppade fram typ en varg ur en buske också lät det rätt högt och jag ba: åh gud! hoppas inte så många hörde, också typ flög jag bakåt. tycker synd om den tjejen som satt bredvid mig, jag satt och flyttade på mig och höll på typ hela tiden, men jag har svårt att sitta still på bio. men som sagt as bra verkligen!! fast en del scener var inte med som jag hade velat sett.
men just nu är jag hemma själv det känns lite läskigt, jag är också rätt trött men vill inte gå och lägga mig förns pappa kommer hem. det känns lite läskigt om jag ska sova själv hehe.. men idag var jag ju hos optikern det gick bra så jag ska fortsätta med linser! men jag ska göra en macka eller nått är as hungrig bloggar mer i morgon och så!


Excited

nu sitter jag och hanna och väntar på att klockan ska bli halv åtminstonde så vi kan gå in, åh gosh så excited we are!

 

 

 


2 Timmar Kvar

snart kommer hanna och hämtar mig så håller på att packa med allt jag ska ha också vidare. kom hem för en halvtimme sen typ, vart försenad lite grann så fick stressa och göra mat, makaroner och korv fick det bli, men dagen har varit helt okej, vi gick bara runt och gjorde typ inget hehe. men jag bloggar mer senare ikväll! ska dra nu hejdåå!

Biiild

nu har jag redovisat mina bilder känns najs, jag satt seriöst och skakade innan jag visade dom hatar att visa/göra grejjer framför klassen rätt konstigt med tanke på att jag typ pratar med dom annars osv osv.. men dagen har varit lugn, har inte hänt något speciellt. nu när vi har slutat ska jag dra till kramfors för jag behövde åka till optikern igen, men jag ska direkt hem sedan. men ikväll så drar jag och hanna till härnösand och kollar på hungerspelen, fatima sa att den var as bra så hoppas att jag tycker likadant, fast jag har en känsla av att jag inte kommer tycka den är dålig! men som hon också sa ,man måste nog ha läst böckerna innan för att fatta allting. men jag längtar sönder! men jag ska twitternörda nu byyyyeee.

Christina Grimmie - Safe And Sound


hon är så otroligt fin att det inte finns & hon sjunger så sjukt bra!

Now You're Just Somebody That I Used To Know



när vi hade inställd svenska drog jag och emma på ica hon köpte jordgubbar också fick jag smaka 1 hhiih, första jordgubben för 2012 åhjeh! sen satt vi ut typ en halvtimme och bara snackade fett najs! men idag fick vi veta att dom inte hade tillräckligt med kopior eller nått sånt för att kunna visa den i kramfors så vi ska åka till härnösand iställer. jävla äckelbio 1 dag innan får man veta det, tänk alla dom andra som har bokat eller så också kommer dom dit och dom i kassan ba: nej, men vi har inte en kopia på filmen så ni får gå hem hejdå! men huvudsaken är att jag får se den, i härnösand var det 11 års gräns och här 15 år.. hmm..? men idag har jag typ gjort hk, är dock inte klar ska fortsätta skriva lite mer senare, ni kan inte ana hur svårt det är att komma på saker.. men jag ska fortsätta med det också bloggar jag i mööööööörrn!

Inställd Svenska

nu sitter vi och väntar på epa'n, vi har haft inställd svenska rätt najs! på idrotten körde vi nån slags rugby fast man fick inte tackla varandra, ingen sport för tjejer säger jag bara, även fast man inte fick tacklas gick det rätt hårt till. Jag hade vra lust att blogga fast jag inte har nått att skriva om hehe. Kag bloggar btw från hannas telefooon!!

i kramfors sa dom att det va från 15, fast det står på deras hemsida står det 11, fast i dont know? hoppas att det är från 11!


Baby, Try To Understand

i morgon har jag spanska proov, vi kan det mesta redan. jag har as ont i magen har lust att lägga mig på golvet och böla sönder, jag vill inte ha min mage mer, jag hatar den, den ska göra ont hela jävla tiden fyfan. ursäkta my language, men jag får nå fel, blir irriterad...!! men skolan idag har varit okej, den gick faktiskt rätt fort, även fast vi bara har dryga lektioner hehehe.. men jag ska lägga mig nu hejdooo.

Wihoooohohohohooh

hanna har nu bokat våra platser till hungerspelen kroaegwijhaweiofjwoajfoawgtjwjgwajp!

imageimageimage

buuut, det är ju 15 års gräns, och jag är not 15 än, jag skulle döda nån om jag inte kom in. srlsy, man får väll gå in på egen risk eller nått, men vi fååår huppas puu det beesta.


Kondition Och Styrka

hanna; vad är b-låtar? :o banan låtar eller?

idag har skolan varit najs, fast den gick as segt! just nu sitter jag och lyssnar på green day biiig looove ♥ idag hade vi kondition & styrka på idrotten inte min starka sida nä. vi skulle springa från sida till sida i 70 sekunder 4 omgångar, och det var bara typ den sista jag gick lite grann, känner mig stolt, sen medans dom andra sprang, vi var 2&2 medans jag sprang gjorde min kompisss armhävningar, dips, och typ hoppaupppåbänkensensättasigpåbänkensenhoppauppigen, och typ låga ben eller vad man ska säga. sen fick jag springa igen, sen efter det fick vi göra armhävningar och sit ups, armhävningar är inte min starka sida heller,, hehe suger seriöst på armhävningar... men annars har det variiiit luuuungt. ska typ göra min svenska läxa nu hejdå!

Love U Bestisfestis ♥


emma är fiiiiiin ♥

Sean Banan - Sean Den Första Banan


hur kommer det sig att alla sean banan's låtar fastar på hjärnan?

That Little Feeling Every One Talks About

filmen har premiär här på fredag! ;) du får berätta hur du tyckte filmen var!!

imorse fick jag ut linserna succes! eller hur det nu stavas, den högra for ut av sig själv konstigt, också fick jag som sagt ut den vänstra! as bra, sen har jag inte använt dom på hela dagen. idag vaknade jag i alla fall typ halv 10. också åt jag frukost sen somnade jag om typ 1, och vaknade 2 hehehe, sen har jag bara typ lyssnat på musik osv osv. jag har blivit världens twitter nörd. är inne typ 24/7 och kollar, fast jag förljer inte så många hmmm... men jag ska göra något nu nhfswg!

Follow @juliiae


ni kan ju digga mitt flyt med hela 5 följare ohyeah!


I'm Feeling A-a-a-amazing

asså guuud, mina linser är dum, dom typ knasar, också får jag inte ut dom, vet ni hur svårt det är eller?! varje gång gör det as ont och jag blir illröd i ögonen så jag måste vänta typ as länge innan jag kan testa igen, fast nu börjar jag riktigt störa mig på dom får försöka senare. en gång lyckades jag nypa mig i ögat vet ni hur ont det gör eller?! men i alla fall jag gillar att gå in på blogg.se's sida för dom har hungerspelen som typ bakgrund eller vad man ska säga, också idag såg jag reklamen på tv för första gången evaaaaah. jag är besatt ohawijha, men jag har längtat så sjukt himla sijgjjpa super juafegwoaw asjfewioajg megaieowjgfoa mycket ju!

image


Cher Lloyd - Want U Back

min förstaaa evvveeeer idoool ♥ i laav cher lloyd!

I Don't Give A Shit, No One Else Can Have You

tjena, äntligen lite riktigt bloggning, har inte haft ork liksom hehe! men jag var i kramfors idag och fick mina linser så har dom nu, känns riktigt ovanligt, och det skaver lite granna haha, visste inte ens att det kunde skava i ens ögon asg?! men skoldagen idag var rätt bra, vi gjorde typ inget speciellt! och resten av dagarna har varit rätt lugnt förutom att en tjej i klassen bröt armen igår på gympan det va inte kul fyfan, tänker inte direkt gå in på detaljer. men jag insåg också idag att det bara är 7 dagar kvar gswagjjawpogtkwg! tjatade typ 24/7 på att hanna skulle läsa ut boken, har haaft sååå mycket att prata om, första gången i historien att jag läst ut böcker snabbare än hanna! amaziing! senare under kvällen måste jag försöka få ut linserna skulle träna på det, hade inte riktigt anat hur svårt det skulle vara, det gör inte ont det är bara jättesvårt eftersom man inte ser den haha! men jag ska typ göra nått nu!


Diggidigidingding Här Glinder Kingen In


åhåh, han är för grym asså!

So True


This Is The Part Of Me, That You Never Gonna Ever Take Away From Me

jag får problem, hade skrivit värsta långa inlägget också försvann hela skiten, gaaah!! men skolan har varit helt okej idag, den gick rätt fort och bara därför kommer resten av veckan gå solen snigel typ. men efter skolan idag drog jag med mig emma till kramfors för att kolla om mina linser hade kommit, dom hade det men jag kunde inte få prova dom och allt dedär man ska göra, så måste dit på fredag igen, blää! men vi träffade också nina seiser så vi va med hon ett tag på bibblan och så. sen när vi ska hem kommer en buss där det står nyland via bjärtrå också emma ba: där är bussen! jag vart osäker och frågade typ 100 gånger om den verkligen gick till nyland, jag tror vi åkte buss i typ 1 timme haha! fast det var rätt kul hehe. tur att jag inte var själv i alla fall haha! men jag måste göra min svenska läxa nu + jag är skittrött, så bloggar i morgon hihi


I Want Foood

nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, har gjort en extraordinär leverpastej macka mums. du är äcklig om du inte gillar leverpastsej..
men skolan idag har varit helt okej, den gick ovanligt snabbt, och första gången ever jag tyckt det varit kul att labba, fast nån gång i framtiden ska vi ha ett labbprov, eller vad man säger. man ska vara en & en och typ labba, dom ska typ glo på oss och bedöma oss, känns inte kul inte kul. också har vi prov nästa vecka på spanskan, också har jag läxa i svenska till onsdag och på torsdag i hk, känns inte som jag kommer hinna fast det kommer nog gå bra! och det är bara 4 veckor till nästa lov wiihoo! okej, jag tjatar på loven om att jag vill till skolan sen i skolan vill jag ha lov, ni vet ungdomar såhär dags.. okej jag är lite trött somnade rätt sent och vaknade tidigt fytusan! nu har jag en fråga som bara ploppade upp i hjärnan rätt kul faktiskt, varför kan killar skrika som tjejer [väldigt ljust och högt] men tjejer lyckas aldrig skrika mörkt och högt utan att det låter stört? så enligt mina beräkningar kan inte tjejer skrika som killar mer killar kan skrika som tjejer. hmmm?
också måste jag säga att jag längtar tills nästa gång vi ska välja prao, ska nog välja något dagis kanske nån restaurang igen eller nått sånt, man kunde praoa på sollefteå sjukhus, det lät faktiskt kul & dom tog 4 personer fast det kanske blir lite mycket, fast vi får se! men nu är maten klar hihiihih, svälter gerjigyse


Melodifestivalen 2012



vilka av er ska kolla finalen? jag personligen har bara hört ulrik av dom som är i finalen, så hoppas väll att han vinner nurå! jag vet inte ens om jag ska kolla.. kanske ser på oc istället haha! oh, just det, jag laddar hem från tankafetast.com!  men jag ska typ göra nått annat nu hehe.

100 Inlägg!!

idag vaknade jag halv 2 ah mah gadh typ! fast jag låg typ klarvaken as länge inatt hmm.. men jag har inte planerat nåt inför dagen, bara chilla som jag gjort annars. det känns tråkigt att det är näst sista dagen på lovet, vill inte kliva upp så tidigt uscha, det känns som man kommer få göra as mycket, jag ska redovisa på hk'n samt lämna in en skriftlig uppgift, spanska prov, svenska läxa usch. men jag ska kolla på the o.c nu hihi!


I'm Walking On Sunshine




I Will Never Win This Game Without You

har inte bloggat idag nejnej. men jag vaknade runt 11, åt frukost la mig i sängen hade ont i magen somnade vaknade runt 3 igen, dammsugade, städade undan lite på rummet, suttit vid datorn, ätit mat, ätit mer mat, sen inget mer. okej, snabbinfo om min dag. nu kommer min blogg sluta handla om hungerspelan och börja handla om min förbannade mage som måste göra ont hela tiden, nån liten snäll människa som har lust att byta med mig? men just nu håller jag på att ladda hem the o.c fast det tar typ 100 år! det var min absoluta favoritserie då jag var mindre, kollade på det 24/7. tänker återförenas med min första kärlek ever ♥ ♥ okej, återigen min kvällshumor, men skit samma. insåg också för en liten stund sen, OM 2 VECKOR HAR HUNGERSPELEN PREMIÄR I CAN'T WAIT! okej, jag kanske hade fel om att min blogg inte kommer handla om det längre...


Kony 2012



Shoot Me Down But I Get Up

tjenahallåhej, har precis läst ut boken, shit va den va bra! fast första var ändå bäst hehe, ja vad ska jag nu göra resten av lovet hm..? sitta och kolla trailern typ 100 gånger per dag? men mamma kom hem med pizza & pizzasallad, jag älskar pizzasallader från pizzerior, dom är rätt sura och jättegod! och för tillfället sitter jag och äter det som blev över åhåh! jag skulle kunna äta hur många paket om det inte vore för alla blåsor på tungan jag får. men jag börjar få lite ångest inför skolan, eller inte ångest men typ jag vet inte riktigt, det känns tråkigt fast ändå kul att träffa alla dom jag inte träffat under prao veckan och lovet! fast det kommer suga med allt annat typ.


känner att inläggen är så tråkigt, så får bli lite egobilder!


Scared As Hell, Because I Really Fell For You

okej, jag skrev värsta inlägget också kom jag åt nån jävla knapp så allt försvann döööö. men jag vaknade runt 10 pga av magont, har ont i magen typ 24/7 nu för tiden, tycker ju synd om mig själv haha! men lyckades somna om, det funkar alltid, en vattenflaska med varmvatten på magen sen försöker man somna om, också när man vaknar har man inte ont längre! julias brillianta tips! men sen dess har jag bara legat och läst, det är ju typ den enda jag gör nu för tiden hehe. och som sagt jag kan knappt bärja mig tills filmen ihihih! men jag ska nog dra och läsa lite till så kanske jag bloggar lite senare!

Let The Moment Take You

elin åkte rätt nyss hem, vi satt mest inne på mitt rum och pratade om en massa! då vi fikade skulle jag ta fram mjölk & oboy, också precis innan jag var vid bordet glider mjölkpaketet ur min hand och hur mycket som helst far ut på golvet. lyckat, fattade inte riktigt vad som hände så stod bara och kollade på all mjölk som rann ut på golvet haha! vi måste vara snart igen! men ikväll kommer jag väll bara läsa klart boken och lyssna på musik kolla facebooken och sånt där som jag alltid gör hehe.


bild från sommaren, ser ju verkligen jao ingen kommentar, men kände för att lägga in en bild. alla inlägg är ju bildlösa typ haha!

Nicki Minaj - Starships


We're Soldiers, And Soldiers Bleed

nu sitter jag och väntar på att elin ska komma ohyeah! vi kommer vara forever alone här, pappa jobbar, mamma tog linda och for till en kompis josefin&lotta är på nå aktiviteter under dagen så! men idag vaknade jag halv 12 typ haha, dega en stund frukost sen sängen igen och kollade på tv, och nu sitter jag häääääär. mer grejjer än så har inte hänt! tråkiga inlägg nu för tiden, har typ inget att berätta och inga nya bilder heller, men vi drar kanske ut och fotar lite sen!


Trololollo

nu på kvällen har jag suttit och nördsnackat hungerspelen med hanna. hon och är är väldigt lika när det gäller serier, filmer och en del böcker har jag insett. vi båda är något av harry potter nördar, vi båda gillar glee, vi båda gillar hungerspelen osv osv. feels good med nån som förstår mig! ♥ ♥ ♥ okej ingen behöver ju fråga, min såkallade kvällshumor.. men hela kvällen har spenderats med att lyssnat på musiiiiiik ojeah! men jag är typ dödstrött så ska gå och läsa lite sen sååva, också bloggar jag mer i morgon!

Like A House Of Cards One Blow From Caving In

hola amigos! idag har jag inte gjort mycket bara läst och läst och läst. vaknade runt 11 kanske? men jag har inga som helst planer för dagen, ska nog läsa ut sista boken... känns som jag bara pratar om dom där böckerna nu haha, men inte mitt fel att dom är så spännande, bra och allt.. kan inte vänta tills första filmen kommer ut på bio! 23 maaaaaaaaars, as lång tid kvar ju, kommer hinna avlida innan dess! men i morgon skulle jag kanske vara med elin s! btw, är det bara jag som aldrig har nått att göra på loven typ? halva dagen spenderas i sängen, sen sitter jag vi datorn ett tag, kanske kollar en film också vips är det kväll också fettar man vara med godis och dricka och allt sånt? fast det är skönt när man inte behöver göra nått direkt. fast måste jobba lite matte, vilket känns heelt okeej för min del, vill bara få allt gjort typ haha. men jag ska fortsätta läsa och sånt nu!

16. Recommend 8 Books

ojj, jag läser inte böcker så ofta hehe.. men typ alla twilight böckerna vilket är 4. också hungerspelen del 1 & 2, eftersom jag inte läst den 3:e. så det blir 6 böcker. tusen gånger starkare var också rätt bra. sen kommer jag inte på nån till hehe.. jag är ingen direkt bokmal eller vad man nu säger men!

Home Alone Forevah

hejsan hoppsan lillebror! orkade inte blogga nått igår hehe! men idag är jag ensam hemma, dom andra är i övik och firar lotta i efterskott, jag orkade inte följa med. men jag håller på att städa! och jag har läst lite ur hungerspelen del 2, gooosh så spännande! som sagt längtar tills den släpps på bio så ska jag och hanna göra varandra sällskap det har jag typ bestämt hehe. men den kommer ut 23 mars tror jag det va det känns som en evighet dit ju! men just nu på pricker lyssnar jag på musik bloggar och äter godis hehe.. men jag ska fortsätta städa nu!

I Remember You Say, Don't Leave Me Here Alone

nu sitter jag och emma inne på mitt rum och gör typ inget. hon kom runt 3 sen dess har vi bara snackat en massa, kollar skolkataloger gamla skolfoton osv! hon ska sova här tills i morgon as najs ju! vi ska snart dra på ica och köpa gotta till i kväll i guess, vi ska kolla glee säsong 1 och så lång vi hinner & orkar! men annars har det inte hänt så mycket. känns så sjukt najs att ha lov! och sjukt glad att min vecka på träffen är klar! under lovet skulle jag också vilja hinna åka slalom har inte åkt sen as länge tillbaka hehe, har nog skreve det förut minns bara inte, dåligt minne här! men jag ska umgåås med emma nu hörs senare!

Ulrik Munther - Soldiers


Milo ♥


2 super söta bilder från idag! ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!